Battalgazi'deki Dev Proje Malatya'ya Nefes Olacak

Battalgazi'deki Dev Proje Malatya'ya Nefes Olacak

Battalgazi’de starti verilen “Kirkgöz Sahil Parki Projesi”nin çalismalari tüm hiziyla devam ediyor. Dev projenin bas mimari Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Yenilikçi ve doga dostu anlayisi ile hayata geçirdigimiz projemiz Malatya’ya nefes olacak” dedi.

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatlariyla starti verilen Kirkgöz Sahil Parki Projesi alaninda çalismalar tüm hiziyla devam ediyor. Hasircilar bölgesindeki 75 bin metrekarelik alan üzerinde ve 30 milyon lira bütçe ile insa edilen projede hummali bir çalisma ortaya koyan ekipler, ilk olarak taskin koruma duvarlarinin çalismalarini tamamladi. Seyir anfi, su, kanalizasyon ve elektrik alt yapi çalismalarini da tamamlayan ekipler, sosyal tesis yapiminda da sona yaklasirken proje alaninin agaçlandirmasina ise önümüzdeki aylarda baslayacak. Piknik alani, çocuk oyun alani, kus gözlem kulesi, seyir anfi ve foto alani, dinlenme ve gezi alanlari, dogal seyir ve oturma alani, su kenari pergole, otopark, seyir terasi ve özellikle yesil alanlarinin ön plana çiktigi proje ilçenin kaderini degistirecek.

“Ilçemizi turizm cennetine dönüsüyoruz”

Battalgazi’nin dogal güzelliklerine sahip çikarak gelecege aktaracak projeleri hayata geçirmenin hakli gururunu yasadiklarini aktaran Baskan Güder, “Ilçemizdeki turizm imkanlarinin tanitilmasi ve alternatif turizm faaliyetlerinin çesitlendirilmesi, yenilikçi ve doga dostu anlayisi ile Hasircilar bölgemizde beyaz saray olarak tabir edilen yerde hayata geçirdigimiz Kirkgöz Sahil Parki projemiz, hayata geçirdigimiz vizyon projelerimizden sadece bir tanesi. Gül Bahçesi projemiz gibi birçok yesil alan projelerimizin çalismalari sürüyor. Hayata geçirdigimiz bu projeler ilçemiz adina çok büyük önem arz ediyor. Ilçemizi turizm cennetine dönüstürüyoruz. Mesai mefhumu gözetmeden çalisan ekiplerimiz, yogun bir çaba ve gayret içerisindeler. Projenin tamamlanmasiyla birlikte Malatya’nin kalbi konumunda olan ve sehre nefes aldiracak yesil bir alani daha ilçemize kazandiracak olmanin hakli gururunu yasiyoruz. Malatya ve Battalgazi’mize hayirli olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile