Battalgazi'deki Hizmet Ve Yatirimlara STK'lardan Tam Not

Battalgazi'deki Hizmet Ve Yatirimlara STK'lardan Tam Not

Malatya’da aktif olarak faaliyet gösteren 17 sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve üyeleri, Battalgazi Belediyesi tarafindan ilçede kazandirilan bazi yatirimlari ve yapimi devam eden diger proje alanlarini gezdi.

Malatya’da aktif olarak faaliyet gösteren 17 farkli sivil toplum kurulusunun temsilcileri ve üyeleri, Battalgazi Belediyesi tarafindan hayata geçirilen yatirim ve hizmetleri, düzenlenen gezi turu ile yakindan tanima firsati buldu. Sivil Toplum Kuruluslarinin temsilcileri, üstü açik tur otobüsle gerçeklestirilen yatirim ve hizmet turu kapsaminda, ilk olarak türkülere konu olmus ve çevreyolu alti kavramini ortadan kaldiracak olan Derme Deresi Projesi alanini gezdi. Cumhurbaskani sayin Recep Tayyip Erdogan’in imzasiyla riskli bölge ilan edilen ve kisa sürede kentsel dönüsüm çalismalarinin baslayacagi Sehit Fevzi Mahallesi’ndeki 110 dönüm alani gezen STK temsilcileri, 9 bin metrekare kapali alanda hizmet veren Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri, Firat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleskesi üzerindeki 15 dekarlik sera park alani, Rulo Çim Tesisleri, Haniminçiftligi Gençlik Merkezi, Sosyal Yasam Merkezi, Çocuk Egitim Trafik Parki, Yesilçam Sosyal Tesisleri ve Ispendere Sifali Içmelerini gezdi.

STK’lardan Baskan Güder’e hizmet övgüsü

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ve AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ile birlikte sivil toplum Kuruluslarinin temsilcileri ile Ispendere Sifali Içmelerinde bir araya geldi. STK temsilcilerine ve üyelerine, hayata geçen tüm yatirimlar ve sosyal projeler hakkinda genis kapsamli bilgiler aktaran Baskan Güder, Battalgazi’ye en iyi ve en güzel hizmetleri sunmak boyunlarinin borcu oldugunu belirtti.

Sivil Toplum Kuruluslarinin temsilcileri, Battalgazi’nin 103 mahallesine de esit sekilde hizmet ve yatirim gerçeklestiren Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e övgüler yagdirarak, tesekkürlerini iletti.

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e övgüler yagdiran Malatya Alperen Ocagi Il Baskani Yalçin Aricak, “Bugün Battalgazi Belediyemizin hizmetlerini yakindan tanima firsati bulduk. Osman Güder baskanimiz çok güzel hizmetlere imza atmis. Bu hizmetler Battalgazi’miz için gerçekten çok degerli. Battalgazi’miz her geçen gün daha güzellesiyor. Battalgazi’nin bir merkez ilçe havasindan çikip, adeta bir il edasinda yaptigi hizmetleri takdire sayan görüyorum. Diger Sivil Toplum Kuruluslarimizin temsilcileri de benimle ayni fikirdedir” dedi.

Malatya Önder Imam Hatipliler Dernegi Baskani Abdurrahman Taskesen ise "Baskanimizin daveti üzerine Battalgazi’mizdeki yapilan faaliyetleri ve çalismalari yerinde gördük. Çok begendim. Çok güzel çalismalara imza atilmis. Özellikle Derme Deresi Projesine bayildim. Hayata geçirilen ve geçirilmesi planlanan yatirimlar var. Planlanan yatirimlarda hayata geçerse eger Battalgazi’mize ve Malatya’miza çok faydasi olur. Beni çok etkileyen çalismalara imza atilmis. Yapilan yatirim ve hizmetlerle Battalgazi’mizin hak ettigi degere kavusuyor. Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e ve emegi geçen herkese tesekkürü borç biliyoruz” ifadelerini kullandi.

“Battalgazi için gece gündüz sahadayiz”

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder de “Battalgazi’ye hizmet sözümüz var. Battalgazi’de tarih var, medeniyet var, kültür var. Siz bunlara sahip çiktiginiz zaman o ilçe sahlanir. O sahlanisi yapmak için verdigimiz hizmet sözünü yerine getirmek için gece gündüz çalisiyoruz. Hangi mahallemizde ne sorun varsa, o sorunun çözümü için gece gündüz sahadayiz. Amacimiz, Battalgazi’ye eserler birakmak. Bizler bu anlayisla yolumuza devam edecegiz. Yaptigimiz çalismalar sadece bir belediye baskaninin emegiyle yapilacak çalismalar degil. Bu konuda bizlere her daim katkilari olanlara tesekkürü borç biliyoruz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile