Battalgazi'deki Spor Sahalari Törenle Hizmete Açildi

Battalgazi'deki Spor Sahalari Törenle Hizmete Açildi

Malatya’nin Battalgazi Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan tenis kortu, basketbol ve voleybol sahalari gerçeklestirilen tören ile vatandaslarin hizmetine açildi. Açilis töreninde konusan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Böylesine güzel bir tesisi Medeniyetin Kalbi Battalgazi’mize kazandirmanin hakli gururunu yasiyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, seçim vaatlerinden biri olan ve gençlik için büyük önem arz eden bir gençlik yatirimini daha Medeniyetin Kalbi Battalgazi ile bulusturdu. Ilkokuldan üniversiteye kadar bütün gençleri kapsayan çok sayida projeyi hayata geçirdigi bildirilen Battalgazi Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan ‘Tenis Kortu, Basketbol ve Voleybol’ sahalarinin açilis töreni gerçeklestirildi.

Gençlik ve Spor Yatirimlari çerçevesinde Sosyal Yasam Merkezi’nin yan kisminda yapimi tamamlanan spor sahalari, düzenlenen törenle vatandaslarin ve gençlerin hizmetine açildi. Malatya Il Müftüsü Veysel Isirdar’in okudugu duanin ardindan açilis kurdelesi kesilen spor sahalarinda ilk maçi ise AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtali, Battalgazi Ilçe Kaymakami Abdül Kadir Duran, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ve Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar yapti.

“Spor yatirimlarinda güçlü bir alt yapiya sahip”

Gençlik yatirimlarinda Battalgazi bölgesinin alt yapisinin güçlü olduguna vurgu yapan Gençlik ve Spor Il Müdürü Ebu Bekir Kayhan, “Bugün güzel bir tesisin açilisinda birlikteyiz. Güzel bir tesisin açilisini birlikte yapacagiz. Özellikle Gençlik ve Spor yatirimlarda Battalgazi bölgemiz güçlü bir alt yapiya sahip. Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e tesekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

“Tesislerimizin sayisini her geçen gün arttiriyoruz”

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, ilçedeki vatandaslarin rahatça spor yapma olanagi bulabilecegi alanlarin sayisini her geçen gün arttirdiklarini belirterek sunlari söyledi: “Cumhurbaskanimiz sayin Recep Tayyip Erdogan’in, ‘Gençlerine sahip çikan, gençlerine deger veren ve yatirim yapan toplumlar geleceklerine de güvenle bakarlar. Gençlerini ihmal eden, daha kötüsü gençlerine sirtini dönen milletlerin ise bugünü de istikbali de karanliktir’ sözünü kendimize siar edindik. Bugünde güzel bir hizmeti daha gençligimizin istifadesine sunmanin gururunu yasiyoruz. Gençlige yapilan yatirim ve hizmetler ileriye yapilan hizmettir. Gençlige sirtini çeviren toplumlarin gelecegi ise her zaman karanliktir. Gelecegimizin teminati gençlerimiz bizim basimizin tacidir. Göreve geldigimiz günden itibaren gençlerimiz için kollari sivadik ve birçok yatirimi gençlerimiz ile bulusturduk. Ilçemizde dokunulmadik yer birakmadik. Gençlik Merkezleri, Basketbol sahalari, Voleybol sahalari, Tenis kortlari, Yüzme havuzlari, futbol sahalari, Kütüphane gibi birçok yatirimi gençlerimizle bulusturduk. Çok sayida tesisimizi vatandaslarimizin hizmetine açtik, açmaya devam edecegiz.”

“Malatya’nin en havadar ve en güzel tesisi”

Güzel bir spor tesisinin açilisini yaptiklarinin altini çizen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar da, “Bugün Battalgazi Belediyemizin yapmis oldugu spor tesisinin açilisi için bir aradayiz. Battalgazi Belediyemiz ile Yesilyurt Belediyesi, sehrimizin iki kardes belediyesi. Sehrimizin dogusunda Battalgazi Belediyesi, batisinda ise Yesilyurt Belediyesi çalismalarini canla basla sürdürüyor. Gençlerimize yönelik yatirim ve hizmetlerde büyük mesafeler aldik. Gençlik ve Spor Bakanimizin destekleriyle Malatya’miz gençlerin sehri oldu. Spor aktiviteleri ile sehrimizi donattik. Gençlerimizin önünü açtik, açmaya da devam ediyoruz. Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’in yanindayiz ve Malatya’nin en havadar tesislerinden birini gençlerimize kazandirmis. Emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

“Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum”

Battalgazi Belediyesi’nin gençlere ciddi yatirimlar yaptigina dikkat çeken Battalgazi Ilçe Kaymakami Abdül Kadir Duran, “Gençlerimizin önünü açacak ve onlara spor yapma imkani saglayacak spor tesislerini Battalgazi Belediyemiz insa etmeye devam ediyor. Battalgazi Kaymakamligi olarak bizlerde Battalgazi Belediyemizin gençlerimize yaptigi hizmet ve yatirimlarda elimizden geldigince destek olmaya çalisiyoruz. Yaklasik 75 bin ögrencisi olan ciddi bir genç nüfusa sahip büyük bir ilçemizde, gençlerimizi gelecege hazirlamak noktasi ve bos zamanlarini geçirebilecek tesislerin hayati önemi var. Battalgazi Belediyemiz geçtigimiz zamanlarda ilçede Gençlik Merkezleri ve bazi sportif tesislerin açilisi yapti. Bu anlamda bu tesislerin açilmasinda Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder basta olmak üzere emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyorum” seklinde konustu.



“Gençlik yatirimlariyla Battalgazi bir baska güzel”

Battalgazi’nin gençlik ve spor yatirimlariyla her geçen gün daha da güzellestigini belirten AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtali, “Gençlik ve Spor Bakanimizin Malatya ziyareti sonrasi ciddi anlamda gençlik yatirimi aldik. Burada Battalgazi Belediyemize ait Sosyal Yasam Merkezi var ve yaninda bu tesislerin olmazi muazzam bir sey. Battalgazi ilçemiz her geçen gün büyüyor, güzellesiyor. Bu degisimi görünce bizler mutlu oluyoruz. Sunu ifade etmek isterim ki; gençlik yatirimlari ile Battalgazi’miz bir baskan güzel. Baskanimizi tebrik ediyorum. Bu tesis bir entegre tesis haline dönüstü. Vatandaslarimiz sürekli sporla iç içe olma firsati bulabilecek. Bu noktada Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’in yogun gayretleri söz konusu. Bizlerde baskanimizin bu gayretlerine sahidiz. Hükümet olarak yanindayiz ve desteklerimiz kendisiyle. Malatya’miza ve Battalgazi’mize hayirli ugurlu olsun” dedi.

Açilis törenine, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtali, Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Vekili Cevdet Atalan, Battalgazi Ilçe Kaymakami Abdül Kadir Duran, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, AK Parti Il Baskan Vekili Hakki Pekel, AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, Milliyetçi Harekat Partisi Battalgazi Ilçe Baskani Ilhan Ilhan, AK Parti Battalgazi Kadin Kollari Baskani Ebru Inanç, Battalgazi Ilçe Jandarma Komutani Tegmen Mustafa Çetin, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Ebubekir Kayhan, Malatya Il Müftüsü Veysel Isildar, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Galip Sökmen, Battalgazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Ali Kaçmaz, Sivil Toplum Kuruluslarinin temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayida vatandas katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile