Battalgazi'deki Ulasim Yatirimlari Hiz Kesmiyor

Battalgazi'deki Ulasim Yatirimlari Hiz Kesmiyor

Malatya’nin Battalgazi Belediyesi, 2022 yatirim programi çerçevesinde ilçe genelinde yol yapim, onarim ve bakim çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Büyükhüseyinbey Mahallesi Akil Sokakta bin metrekarelik sicak asfalt serimi gerçeklestirdi.

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatlari dogrultusunda ulasim yatirimlarini sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçede yasayan vatandaslarin daha kaliteli ve konforlu ulasimi için baslattigi yol yapim çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Fen Isleri Müdürlügü Ekipleri, 2022 yatirim programi çerçevesinde yer alan çalismalar dogrultusunda Büyükhüseyinbey Mahallesi Akil Sokakta 1000 metrekarelik sicak asfalt serimi gerçeklestirdi. Mesai mefhumu gözetmeyen çalismalarini sürdüren ekiplerin bu hummali çalismalari vatandaslardan büyük takdir topladi. Mahalle sakinleri, ulasim yatirimlari ile Battalgazi’nin degisimine ve gelisimine büyük katki saglayan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ve ekiplerine tesekkürlerini iletti.

Çalismalardan dolayi tesekkürlerini ileten Gökhan Ekmekçi isimli esnaf, “Yillardir bu mahallede esnafim ve bu yol çok bozuktu. Battalgazi Belediyemize basvuru yaptiktan 1 hafta sonra ekipler geldi ve çalismalarini basladi.

Kisa sürede çalismalarini tamamlayan ekipler, vatandaslarin konforlu ulasimi için basarili bir çalisma yürüttü. Özellikle sunu belirtmek istiyorum; ilçemizde çözülmeyen ulasim sorunu yoktur. Allah baskanimizdan razi olsun. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e ve ekibine tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.

“Ilçemizde örnek çalismalara imza atiliyor”

Battalgazi Belediyesi’nin ulasim yatirimlarinda örnek çalismalara imza attiklarina dikkat çeken Büyükhüseyinbey Mahallesi Muhtari Coskun Salva, “Iletmis oldugumuz sorun Battalgazi Belediyemiz tarafindan aninda çözüme kavusturuldu. Asfalt ihtiyaci duyulan alanlarda Battalgazi Belediyesi ekiplerimiz çalisma gerçeklestirdi. Vatandaslarin kullandigi bu yol daha güzel hale getirildi.

Battalgazi Belediyemiz ulasimda örnek çalismalara imza atiyor. Belediyemiz ile gurur duyuyorum, baskanimiza da minnettariz. Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder basta olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile