Battalgazi'deki Yatirimlari Bu Kez Yeniden Refah Partililer Yerinde Gördü

Battalgazi'deki Yatirimlari Bu Kez Yeniden Refah Partililer Yerinde Gördü

Battalgazi Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan, yapimi devam eden hizmet ve yatirim alanlarini bu kez Yeniden Refah Partisi Malatya Il Baskani Bilal Yildirim ve yönetim kurulu üyeleri yerinde gördü.

Yeniden Refah Partisi Malatya Il Baskani Bilal Yildirim, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Battalgazi Belediyesi tarafindan hayata geçirilen hizmet ve yatirim alanlarini gezdi. Gezi programi ile Battalgazi’de hayat bulan yatirimlari yakindan inceleme firsati bulan Baskan Yildirim ve yönetim kurulu üyeleri, bölgeye deger katan vizyonel projeler hakkinda birim müdürlerinden bilgiler aldi. Inceleme gezisi sonrasi Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ile Ispendere Sifali Içmelerinde bir araya gelen Baskan Yildirim ve yönetim kurulu üyeleri, yapilan yatirimlarin Battalgazi’ye yakisir hizmetler oldugunu ifade ederek, Baskan Güder’e tesekkür etti.

“Yapilan hizmetler güzel hizmetler”

Battalgazi’nin güzel hizmetlerle bulustuguna dikkat çeken Yeniden Refah Partisi Malatya Il Baskani Bilal Yildirim, “Yeniden Refah Partisi olarak yönetim kurulu üyeleri arkadaslarimizla birlikte Battalgazi Belediyemizin daveti üzerine ilçedeki hizmet ve yatirim alanlarini inceleme firsati bulduk. Battalgazi’nin Kalbi Kadin Kooperatifi, Derme Deresi düzenleme Proje alanini, Sehit Fevzi Mahallesi’ndeki kentsel dönüsüm alanini, özel sera alanini, gençlik yatirimlari, sosyal tesisleri ve Ispendere Sifali Içmelerini gezdik. Battalgazi’ye yapilan bu hizmetler gerçekten güzel hizmetler. Yeniden Refah Partisi olarak yapilan bu hizmetleri takdir ediyoruz. Bizim siyaset anlayisimiz siyasi parti gözetmeden yapilan güzel hizmetleri takdir etmektir. Yapilan hizmet ve yatirimlardan dolayi Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e ve ekibine tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



“Battalgazimiz hepimizin ortak paydasidir”

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ise “Yeniden Refah Partisi Il Baskani Bilal Yildirim, çok saydigim bir il baskani. Her daim istisare içinde oldugumuz bir il baskani. Biz farkli siyasi partilerden ve görüslerden de olabiliriz ama konu Malatya ve Battalgazi olunca her seyi bir kenari birakip istisare içinde oluruz. Hepimizin ortak paydasi Malatya’miz ve Türkiye’mizdir. Bunun için hep beraber mücadele etmeliyiz. Birbirimize destek vermeliyiz. Yeniden Refah Partisi il baskanimiz muhalefet siyasetini gerçeklestirirken, muhalefet ahlakini da hiçbir zaman elden birakmadan görüslerini ve beyanlarini açikça gerçeklestiriyor. Bundan dolayi da kendilerine tesekkür ediyorum. Malatya’da her kesimden vatandaslarimiz için hizmet ve yatirim gezisi düzenliyoruz. Yapilan çalismalarla ilgili istisarelerimizi gerçeklestiriyoruz. Bugünde Yeniden Refah Partisi Malatya Il Baskanimiz ve yönetimindeki arkadaslarimizla ilçemizdeki yapmis oldugumuz hizmet ve yatirimlari gezme firsati bulduk. Bizlere memnuniyetini dile getirdiler. Bu bize gurur veriyor. Bizim tek amacimiz; Battalgazi’yi Malatya da, bölgede yasanabilir tercih edilebilir ilçeler arasina dahil etmek ve 2019 almis oldugumuz bayragi daha yukarilara tasimak. Bizler gücümüzü milletimizden, istisareden ve halkimizdan aliyoruz. Bu kadim ilçemizi mazisine layik hale getirmek, bizim öncelikli görevimizdir. Bizim Battalgazi’ye hizmet sözümüz var. Hizmet aski ile çalisan yorulmaz. Hayata geçirdigimiz ve geçirecegimiz birçok yatirimimiz var. Bizler yorulmadan hizmetlerimizi sürdürmeye devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile