Bayanlara Yanlış Töre Konferansı

Bayanlara Yanlış Töre Konferansı

Şanlıurfa`nın Suruç İlçesi Müftülüğü tarafından Kadın Kültür Evi kursiyerlerine ve halka yanlış töre ve inanışları adlı konferans verildi
Suruçlu bayanlara ilçe müftülüğü tarafından yanlış töre ve inanışlar konulu seminer, Suruç öğretmen evi konferans salonunda müftülükte görevli olan Perihan Türker tarafından verildi.

Seminere, Kadın Kültür Merkezi öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar katıldı. Seminerde İslam da yanlış töre ve inançlar konusunda, tekkeler, evliyaların kabirleri türbelerde yapılan bez bağlama, mum yakma, kına sürme, sihir büyü gibi davranışların yanlış olduğunu hakkında detaylı bilgi verildi. Ayrıca töre cinayetlerine dedeğinen Perihan Türker, bunun İslam`la asla bağdaştırılamayacağı ve bunun bir insanlık ayıbı olduğunu söyledi. Katılımcıların oldukça fazla olduğu seminer soru cevap şeklinde sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile