Bayat Belediyesi'nden Depremzedelere Dolma Ikrami

Bayat Belediyesi'nden Depremzedelere Dolma Ikrami

Çorum’un Bayat Ilçe Belediyesi, Kahramanmaras’in Afsin ilçesinde depremzedelere ilçenin yöresel yemeklerinden baharatli Bayat dolmasi ikram etti.

Afsin Çadir Kent’te 20 kisilik ekip tarafindan 15 kazan dolma hazirlandi. Hazirlanan dolmalar 4 bin 500 depremzedeye ikram edildi.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Bayat Kaymakami Yunus Emre Bozkurtoglu ve Bayat Belediye Baskani Ekrem Ünlü ile AK Parti Ilçe Baskani Fatih Balcioglu depremzedelere dolma ikram etti.

Bayat Belediye Baskani Ekrem Ünlü, 11 ili sarsan asrin felaketinden sonra yaralari birlikte sarmaya devam ettiklerini söyledi.



Depremin meydana geldigi 6 Subat tarihinden itibaren belediye olarak bugüne kadar 4 is makinasi, 9 personel ile afet bölgesine destek verdiklerini açiklayan Baskan Ekrem Ünlü, “Bayat halkinin destekleriyle toplanan yardimlar ivedilikle deprem bölgesine ulastirildi. Ilçemize gelen 55 depremzede ailemizi en iyi sekilde misafir etmeye çalisiyoruz. Çorum valimiz Mustafa Çiftçi koordinesinde Afsin ilçesinde belediyemiz öncülügünde Bayatli hayirsever vatandaslarimizin destegiyle Afsinli kardeslerimize 4 bin 500 kisilik yöresel lezzetlerimizden baharatli Bayat Dolmasi ikram ediyoruz. Az çok demeden maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen degerli Bayat halkina tesekkür ediyorum. Elimizden gelen destegi saglamaya devam edecegiz. Asrin felaketinde hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yaralilarimiza acil sifalar diliyor, aziz milletimize geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Heyet daha sonra Çadir Kent’te depremzedelerle bir araya geldi. Depremzedelere geçmis olsun dileklerini ileten Baskan Ünlü, çocuklara sohbet ederek çesitli hediyeler verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile