Bayat Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Çorum Tso'ya Ziyaret

Çorum'un Bayat İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Altınkeser, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Emer ve Müdür yardımcısı Mustafa Sezer, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ÇTSO) ziyaret etti.

  Ziyarette ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ' la görüşen Bayat Milli Eğitim Müdürü Ömer Altınkeser , 8-11 Haziran 2010 tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl ilk kez Çorum TSO ' nun katkılarıyla fuar alanında gerçekleştirilen Mesleki Teknik Eğitim Fuarı ' nın ( METEF ) büyük ilgi gördüğünü ifade etti .
Fuarın , gerçek bir fuar merkezinde düzenlenmesinin isabetli olduğunu dile getiren Altınkeser , ' ' Fuar alanının İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze tahsis edilmesindeki destek ve katkılarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederiz . Bu yıl çok farklı bir fuar gerçekleştirildi . Umarım gelecek yıllarda daha da güzelleri yapılır ' ' ifadelerini kullandı .
ÇTSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da , kurum olarak Çorum ' daki çeşitli etkinliklere katkılar sağladıklarını belirterek , ' ' METEF bu yıl gerçekten çok farklı bir fuar oldu . Bu tür fuarlar genç yeteneklerin ortaya çıkartılması açısından da önemlidir . Biz de oda olarak bu tür etkinliklere her zaman katkı yapmaya hazırız ' ' şeklinde konuştu .
Ziyarette ÇTSO Başkanı Başaranhıncal ' a , Bayat Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan ve üzerinde Saat Kulesi , Ulucami , Kerebigazi Türbesi ve Hıdırlık ' ın rölyefinin bulunduğu bir tablo hediye eden Milli Eğitim Müdürü Altınkeser , Çorum ' un tanıtımına katkı sağlamak için böyle bir tablo yaptırdıklarını ifade etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile