Bayburt Merkezli 6 Ilde Silah Kaçakçiligina Yönelik Operasyon Açiklamasi 19 Gözalti

Bayburt Merkezli 6 Ilde Silah Kaçakçiligina Yönelik Operasyon Açiklamasi 19 Gözalti

Bayburt merkezli 6 ilde es zamanli gerçeklestirilen silah kaçakçiligi operasyonunda 19 süpheli yakalandi. Düzenlenen operasyonda 3 adet ruhsatsiz av tüfegi, 2 adet kurusiki tabanca, bir adet ruhsatsiz silah, bir adet biçak ve musta ele geçirildi.

Bayburt Il Emniyet Müdürlügünce kaçakçilik ve organize suç faaliyetlerinin önlenmesi amaciyla Bayburt merkezli 6 ilde es zamanli operasyon gerçeklestirildi.

Bayburt merkezli 6 ilde düzenlenen silah kaçakçiligi operasyonunda 19 sahsin ikamet adreslerinde, isyerlerinde ve araçlarinda aramalar yapildi.

Yapilan aramalar sonucunda 3 adet ruhsatsiz av tüfegi, 2 adet kurusiki tabanca, 1 adet ruhsatsiz Sig Sauer marka tabanca, tabancalara ait sarjörler, bir adet biçak(kama) ve musta ele geçirilirken, 19 süpheli sahis hakkinda adli islem baslatildi.

Bayburt Il Emniyet Müdürlügünce yapilan yazili açiklamada, suçlulara göz açtirilmayacaginin alti çizilerek, açiklamada; "Halkimizin da destegini alarak suç ve suçlularla mücadelemiz kararlilikla devam edecektir. Kamuoyuna saygiyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile