Bayburt'ta Bu Yil Iftar Çadiri Saray Bahçesinde

Bayburt'ta Bu Yil Iftar Çadiri Saray Bahçesinde

Bayburt Belediyesinin her Ramazan ayinda organize ettigi geleneksel iftar etkinliklerinin adresi bu yil Saray Bahçesinde kurulan iftar çadiri olacak.

Belediyenin organizasyonunda hayirsever vatandaslarin katkilariyla her gün yüzlerce kisiye iftar hizmeti sunacak olan iftar etkinligini Saray Bahçesinde kurulan iftar çadirinda gerçeklestirecek. Saray Bahçesinde kurulan iftar çadirinda vatandaslar bu Ramazan’da ferah ve nezih bir ortamda iftar yapma imkâni bulacak.

Bayburt’ta iyiden iyiye Ramazan heyecaninin hissedilmeye basladigini belirten Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, “Paylasmanin, bereketin ve huzurun ayi Ramazan-i Serif yaklasirken bizde hazirliklarimizi son sürat sürdürüyoruz. Bu yil ramazanin mutlulugunu Saray Bahçesi’nde kurdugumuz iftar çadirimizda vatandaslarimizla paylasmak adina hazirliklarimizi hizla tamamliyoruz. Çadirimiz hazir, burada 1000 kisi ayni anda iftar yapabilecek. Hayirsever vatandaslarimiz Bayburt Belediyesi olarak bizlerin organizasyonunda çadirimizda iftar düzenleyebilecekler. Ramazan ayinda kurulan iftar çadirini çok önemli olarak görüyoruz. Çünkü ailelerinden uzakta üniversitemizde okuyan ögrencilerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaslarimiz ve seyahat halinde olup da yolu sehrimize düsen yolcularimiz gelip burada iftarlarini yapacaklar. Ben simdiden Türkiye’mize ve tüm Islam alemine hayirli ramazanlar diliyor, tüm vatandaslarimizi Ramazan’in mutlulugunu bizlerle paylasmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile