Bayburt'ta Sel Nedeniyle Ev Ve Ahirlari Su Basti, Hayvanlar Telef Oldu

Bayburt'un Demirözü ilçesinde etkili olan saganak ve dolu nedeniyle olusan selde, evleri su basti, büyükbas ve küçükbas hayvanlar telef oldu.

Yazibasi köyünde dün aksam saatlerinde etkili olan saganak, doluya dönüstü. Yagisin ardindan olusan selde 4 ev ile 8 ahiri su basti.

Köylülerden Salih Kara'ya ait 6 büyükbas ile Muzaffer Budakli'nin 5 küçükbas hayvani selde telef oldu.

Demirözü Belediyesi ile Il Özel Idaresine bagli ekipler, sondaj makineleriyle ev ve ahirlardaki suyu tahliye etti.

Sel nedeniyle kapanan yollar da ekiplerce açilmaya baslandi.

Bayburt Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Ramazan Yigit, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Hayrettin Koçyigit, Demirözü Belediye Baskani Arslan Gürer ile Il Tarim ve Orman Müdürü Selami Ersen, selin ardindan köye gelerek çalismalari takip etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile