Bayburt- Trabzon Arasinda Ilkbaharda Karla Mücadele

Bayburt- Trabzon Arasinda Ilkbaharda Karla Mücadele

Bayburt-Trabzon arasinda kar yagisi nedeniyle yilin yaklasik 6 ayi ulasima kapali olan karayolunun ulasima açilmasi için çalismalar devam ediyor.

Il Özel Idaresi Konursu Santiyesine bagli ekipler, trafik yogunlugunun azligi ve yogun kar yagisi nedeniyle sonbahar ve ilkbahar arasinda 6 ay süreyle ulasima kapali tutulan yolu açmak için çalisma baslatti.

Ekipler, Bayburt-Trabzon arasinda 3 bin 500 metre yükseklikteki bölgede kar kalinliginin yer yer 5 metreyi buldugu yollarda ulasimi yeniden saglamak için is makinalariyla çalismalari yürütüyor.

Öte yandan Bayburt-Trabzon arasinda ayni bölgede Soganli Dagi üzerinde bulunan ve dünyanin en zorlu yollari arasina gösterilen Derebasi virajlarinin ise ulasima yeniden açilmasi içinde kar tabakasinin sicak havanin etkisiyle erimesi bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile