Bayburtlu Minik Ibrahim'in Depremzede Kardesleri Için Yazdigi Mektup Yürekleri Isitti

Bayburtlu Minik Ibrahim'in Depremzede Kardesleri Için Yazdigi Mektup Yürekleri Isitti

Bayburt’un Demirözü ilçesinde yasayan Ibrahim Biregen isimli küçük çocuk deprem bölgesine göndermek üzere ailesiyle birlikte yardim malzemesi hazirladi, içerisine de kendi yazdigi mektubu koydu.

Malatya’ya ulasan minik Ibrahim’in yazdigi mektup ise Malatyali depremzedeler tarafindan sosyal medyada ’Bayburt’tan Malatya’ya kendisi küçük, yüregi kocaman yavrumuzdan mesaj’ notuyla paylasildi. Ibrahim’in mektubunda yer alan "Sizin için üzülüyoruz, sakin korkmayin, bunun da üstesinden beraber gelecegiz" ifadeleri ise yürekleri isitti.

"Sizi çok seviyoruz, kendinizi tek sanmayin, biz variz"

Kendisi küçük ama yüregi büyük Bayburtlu küçük Ibrahim’in Biregen’in yürekleri isitan mektubunda ise su ifadeler yer aldi: "Merhaba canim arkadaslarim, kendinizi yalniz hissetmeyin, biz sizin kardesleriniz. Sizi çok seviyoruz, kendinizi tek sanmayin, biz variz. Sizin için dualar ediyoruz, sizin için üzülüyoruz. Sakin korkmayin, bunun da üstesinden beraber gelecegiz. Bu bizim de basimiza gelebilirdi. Birbirimizi tanimamiz önemli degil, nasilsa hep beraber yasamiyor muyuz? Sizi Allah’a emanet ediyorum. Ben ’Ibrahim Biregen’ Bayburt’ta yasiyorum, size bu mektubu Demirözü’nden yaziyorum"
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile