Bayiltana Kadar Dövdü, Sürükleyip Yol Kenarina Birakti

Bayiltana Kadar Dövdü, Sürükleyip Yol Kenarina Birakti

Adana’da bir kisi tartistigi sahsi bayiltana kadar dövüp, sonra sürükleyerek yol kenarina birakti. Polislerin geldigini gören sahis, motosiklete binip kaçti.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtigimiz günlerde gece saatlerinde merkez Seyhan ilçesine bagli 70082 sokakta meydana geldi. Iddiaya göre, sokakta tartisan 3 kisiden 2’si tekme tokat kavga etmeye basladi.

Bunun üzerine kavgaya karisan sahislardan birisi yedigi dayak sonucu bayildi.

Sahsin bayilmasi üzerine kavgaya karisan diger kisi, bayilttigi adami sürükleyerek yol kenarina birakti. Bu sirada kavgaya karismayan diger sahis ise bir yandan bayilan kisiye bakmaya çalisti, bir yandan da olay yerinden ayrilmaya çalisti.

Polis geldi, motosiklete binip kaçti

Çevredekilerin sesleri duymasi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kavga ettigi kisiyi bayiltana kadar döven adam, polis aracinin geldigini görünce motosikletine binip polis aracinin önünden hizla kaçarak uzaklasti.

Kavga ve kaçis ani ise çevredeki bir is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Sahsin kaçmasi üzerine polis ekipleri de kaçan sahsi yakalamak için çalisma baslatti. Bayiltana kadar dövülen adamin ise ambulansla hastaneye kaldirildigi ve durumunun iyi oldugu ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile