Bayındır'da Ak Parti Bayrakları Çayırdan Çıktı

Bayındır'da Ak Parti Bayrakları Çayırdan Çıktı

Bayındır AK Parti İlçe teşkilatının seçim çalışmalarında astıkları bayrak ve üzerinde Binali Yıldırın ve Mehmet Kertiş'in resimlerinin bulunduğu posterler, farklı siyasi partilerin çalışanları tarafından yerinden söküldüğü tespit edildi.


Yerel seçim çalışmalarının büyük hız kazandığı şu günlerde; Bayındır’da AK Parti’ye ait bayrak ve posterlerinin asıldıktan kısa bir süre sonra, ortadan yok olduğu fark edildi. AK Parti Bayındır İlçe teşkilatına bağlı bir gurubun her gün düzenli olarak mahalle ve köylere astıkları bayrak ve posterleri söken ve farklı bir siyasi gurubun mensubu olduğu iddia edilen kişilerin AK Parti bayraklarını Bayındır’a yakın bir çayırda otların arasına sakladıkları tespit edildi.

Bayrak ve posterlerin asıldıktan hemen sonra kaybolması üzerine şüphelenen AK Parti çalışanları, bir süre sonra kendilerini takip eden bir gurubun olduğunu fark ettiler. Farklı siyasi partilerden olan guruplar AK Partililerin, ortadan kaybolmasının fırsat bilip bayrakları söktüklerini ve bunları otların arasında imha etmeye çalıştıkları anlaşılınca, AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen sözlü bir açıklamada bulundu. Başkan Demirezen yaptığı açıklamada; “Teşkilatımıza bağlı arkadaşların seçim kampanyamız çerçevesinde astıkları bayrak ve posterlerin her gün garip bir şekilde ortadan kaybolduğunu öğrendik. Bunun üzerine arkadaşlarımız daha titiz çalışmaya başladılar ve bir süre sonra kendilerini takip eden bir gurubun; poster ve bayrakları söktüklerini, bunları da imha etmek üzere götürdüklerini fark ediyorlar. Bizim bayraklarımızı söken guruplar Bayındırlı olup, başka siyasi partilerde çalışan kişilerdir. Bizim posterlerimizi yırttıktan sonra, yerine kendi poster ve bayraklarını astıkları da arkadaşlarımız tarafından tespit edildi. Biz; sevgi, saygı ve centilmenlik çerçevesinde bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Demokrasi gereği, hiçbir siyasi partinin kampanyasını engelleyecek, sabote edecek, davranışlar çerisine girmiyoruz. Dolayısı ile bizim seçim çalışmalarımızı bu denli basit ve ilkel yöntemlerle engellemeye çalışanları kınıyorum. Bu tür hareketlerin ciddi siyasi partilere yakıştığına inanmıyorum. Biz iddialı bir partiyiz; bunu yürüttüğümüz kampanyada, ortaya koyduğumuz proje ve hizmetlerle zaten kanıtlıyoruz. Kimin poster veya bayrak yırttığı önemli değil. Kimin ne kadar bayrak ve poster astığı da önemli değil. Önemli olan 30 Mart'ta sandıktan çıkacak olan milletin iradesidir.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile