Bayındırlık Ve İskan Bakanı Demir Van'a Geliyor

Ak Parti Van Milletvekili İkram Dinçer, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in yanı sıra, üyesi olduğu Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu başkan ve üyelerini Van'da ağırlayacaklarını açıkladı

Ak Parti Van Milletvekili İkram Dinçer, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in yanı sıra, üyesi olduğu Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu başkan ve üyelerini Van'da ağırlayacaklarını açıkladı.
Milletvekili Dinçer, iki gün sürecek incelemelere Van'ın sorunlarının yerinde görülmesi ve şehrin tanıtılmasını amaçladığını belirtti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milletvekili İkram Dinçer, heyetin cumartesi sabahı Ankara'dan Van'a hareket edeceğini, valilik tarafından da brifing de alacak Bakan ve komisyon üyelerinin, Akdamar Adası, Muradiye Şelalesi ve Van Kalesi başta olmak üzere Van'ın çeşitli turizm merkezlerini de ziyaret edeceğini ifade ederek "İncelemelerde İller Bankası Genel Müdürü Yapı İşleri Genel Müdürü, Araştırma Uygulama Genel Müdürü, müsteşar ve müsteşar yardımcısı ile çok sayıda bürokrat ve eşleri de katılacak. Milletvekilleri ve bürokrat eşleri için de ayrı bir program yapılarak Van'ın tanıtımı yapılacak. Amacımız Van ve Vanlı hemşerilerimize hizmet etmek. Bunun için çabalıyoruz. İktidara geldiğimiz ilk günden beri hep bu gaye için çaba içerisinde olduk. Şimdi de Bayındırlık ve İskan Bakanımız Sayın Mustafa Demir ve komisyon üyesi diğer milletvekili arkadaşlarımız ile Bakanlık bürokratlarını Van'da ağırlayarak sorunlarımızı çözme gayreti içindeyiz" diye belirtti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile