Bayir Ortaokulunda Mevlid-I Nebi Programi Düzenlendi

Bayir Ortaokulunda Mevlid-I Nebi Programi Düzenlendi

Bayir lisesi ve Ortaokulunda Mugla Il Müftülügü tarafindan Mevlid-i Nebi Programi düzenlendi.

Istiklâl Marsi ile baslayan programda Hafiz Burak Sekercioglu Kur’an Tilavetinde bulundu. Programda açis konusmasi yapan okul müdürü Hakan Karatop, okul olarak düzenledikleri Mevlid-i Nebi etkinligine tesrif eden basta Il Müftüsü Yasar Çapçi olmak üzere ögretmen ve velilere tesekkür etti.

Okul ögrencilerinin Naatlar okudugu ve Peygamberimizin dogumundan vefatina kadar konu alan orotoryo sundugu programda konusan Mugla il Müftüsü Yasar Çapçi "Çok güzel bir çiçek bahçesine gelmis gibiyim. Bu bahçenin ve bütün bahçelerin en güzel gülü olan hazreti peygamberi anmak için biraya gelen ögrencileri tebrik ediyorum, ögretmenlere de tesekkür ediyorum" dedi.

Peygamberimizin hayatindan örnekler veren Müftü Çapçi, "Sevgi ve merhamet peygamberi olan Hazreti Muhammed’in ümmeti olmaktan dolayi ne kadar sükretsek azdir" diyerek "Peygamberimizi sevmeli ve anlamayiz" dedi.

Program sonunda ögrenciler tarafindan Müftü Çapçi’ya buket takdim edilirken, Müftü Çapçi da ögrencilere baskanlik eserlerinden hediye etti.

Bayir Lisesi ve Ortaokulu çok kullanisli salonunda gerçeklestirilen programa Mugla Il Müftüsü Yasar Çapçi, Mentese Ilçe Millî Egitim Müdürü Idris Kömürcü, Bayir Lisesi Müdürü Hülya Yilmaz, Bayir Ortaokulu Müdürü Hakan Karatop,okul ögretmenleri ve çok sayida ögrenci katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile