Baykal: Talep gelirse Kılıçdaroğlu'yla görüşebiliriz

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, 12 Eylül referandum öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için herhangi bir talep olmadığı

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, 12 Eylül referandum öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için herhangi bir talep olmadığını, olması halinde bunda şaşılacak bir şey olmadığını söyledi.

CHP eski Genel Başkanı Baykal, Kocatepe Camii'nde eski milletveki Mehmet Yüceler için düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cenaze namazının ardından Baykal, camii çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bir gazetecinin, "Hüsamettin Özkan ile görüştüğünüz yönünde haberler var. Neler söyleyeceksiniz" sorusuna, "Evet görüştüm. İftar daveti aldım Sayın Özkan'dan. Ona katıldım. Zaman zaman görüştüğüm bir insandır Hüsamettin Bey. Çok tatlı, güzel bir görüşme oldu'' dedi.

Baykal, "12 Eylül'de Anayasa değişiklik paketi oylaması öncesinde Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceğiniz yönünde haberler var. Doğru mu?" sorusuna yarın ne olacağını bugünden söylemenin mümkün olmadığını belirtti. Kılıçdaroğlu ile görüşme talep etmediğini kaydeden Baykal, Kılıçdaroğlu'nun görüşme arzusunu ifade ettiği noktada ise kendisiyle bir araya gelebileceklerini vurguladı. Baykal, "Şu anda planlanmış böyle bir görüşme gündemde yok, benim bildiğim kadarıyla ama her an böyle bir gelişme ortaya çıkabilir. Bunda şaşılacak bir taraf da görmüyorum'' dedi.

Bir gazetecinin, Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın kitabına ilişkin sorusuna ise "Bu konuları sonra konuşuruz" yanıtını verdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile