'Bayrağı Öpen Çocuk' Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Konuk Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çocuklarla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geleceği programın konukları arasında, geçen sene Eskişehir'de bir iş yerinin duvarında dalgalanan Türk bayrağını üç kez öpen Beren Nafi de bulunuyor Öğrenci Beren Nafi Alsan: 'Cumhurbaşkanımızla konuşacağım, onu çok sevdiğimi söyleyeceğim'.

SİNAN BALCIKOCA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde çocuklarla buluşacağı etkinliğe, Eskişehir'de geçen yıl bir iş yerinin duvarında dalgalanan Türk bayrağını öpen 9 yaşındaki Beren Nafi Alsan da katılacak.

Alsan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl ikizi Ceren ile 23 Nisan kutlamaları için süs almaya giderken bir iş yerinin duvarındaki Türk bayrağının rüzgardan dalgalandığını gördüğünü ve içinden gelen duyguyla onu üç kez öptüğünü hatırlattı.

Bununla ilgili görüntülere medyada yer verilmesinin ardından bazı devlet büyüklerinin kendisiyle görüştüğünü ve hediyeler verdiğini dile getiren Alsan, şöyle konuştu:

'Annem ve babam da benimle gurur duyduğunu söyledi. Cumhurbaşkanımız ile görüşeceğim için çok mutluyum. Davet edildiğimi annem, babam ve öğretmenlerimden öğrendim. Cumhurbaşkanımızla konuşacağım, onu çok sevdiğimi söyleyeceğim. Eğitimime katkıda bulunmasını isteyeceğim. Ülkemi ve bayrağımı çok seviyorum. Ne zaman olursa olsun bayrağımı öperim. 23 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmak istiyorum.'

Anne Şermin Alsan, oğlunun davranışından büyük mutluluk duyduklarını anlattı.

Oğlunun bayrağı öpmesinden sonra pek çok kişiden telefonlar aldıklarını ve duydukları sözler karşısında gururlandıklarını vurgulayan Alsan, 'Cumhurbaşkanımızın daveti hepimizi mutlu etti. Bu bir gurur, onur. Herkese nasip olmaz. Allah'ım bunu bize, oğlumuzla nasip etti. Bizim gibi evlatlar yetiştiren aileler olduktan sonra inanıyorum ki bu bayrak hep yukarıda kalacak, dalgalanmaya devam edecek ve bu terör olayları son bulacak.' dedi.

Beren Nafi'nin ikizi Ceren Alsan da onun Türk bayrağını öpmesinden dolayı gururlandığını belirtti.

İkiziyle Ankara'ya gideceği için çok mutlu olduğunu söyleyen Alsan, 'Cumhurbaşkanımızdan oyuncak istiyorum.' dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile