Bayrağı Öpen Çocuktan Büyükerşen’e Ziyaret

Bayrağı Öpen Çocuktan Büyükerşen’e Ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sabahı Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde rüzgardan savrulan Türk Bayrağı’nı tutarak defalarca öpen 8 yaşındaki Beren Alsan ve ailesi Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

Dün sabah ilçedeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde küçük Beren’in, ikiz kardeşi Ceren Nur Alsan ile birlikte yürüdükleri esnada rüzgardan savrulan Türk Bayrağı’nı tutarak defalarca öpmesi yer almış ve bu görüntü hem sosyal medyada hem de televizyon kanallarında geniş yer bularak gündeme gelmişti. Tüm Türkiye’nin hayran kaldığı Beren Alsan ile ikizi Ceren Nur Alsan, ağabeyleri Eren Alsan ve anne Şermin ile baba Raşit Alsan, Büüykşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Beren ve Ceren Nur Alsan’ı öperek karşılayan Büyükerşen, yaptıkları bu davranıştan dolayı durur duyduğunu ve duygulandığını ifade etti. Büyükerşen, “Kendileri küçük ama vatanseverlikleri büyüklerden de büyük. Ne güzel o yaptığınız hareket, o bayrağı öpüşünüz, çok duygulandırdınız bizi” dedi.

Daha sonra çocuklara oyuncak, kitap ve Türk Bayrağı hediye eden Büyükerşen, anne ve babayı da böyle evlatlar yetiştirdikleri için tebrik etti.

Ziyaret sırasında konuşan anne Şermin Alsan, meslek lisesi mezunu olduğunu, özel güvenlik sertifikası bulunduğunu ancak iş aradığını söyleyince Büyükerşen devreye girerek konuyla ilgilenecekleri sözünü verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile