Bayrak Ana'nın şiiri kaymakam ve belediye başkanını duygulandırdı

Bayrak Ana olarak tanınan şair Şadiye Bingöl, Antalya Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül ve Belediye Başkanı Nurettin Tursun'u makamında ziyaret etti.

Bayrak Ana olarak tanınan şair Şadiye Bingöl, Antalya Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül ve Belediye Başkanı Nurettin Tursun'u makamında ziyaret etti. İlk ziyaretini Kaymakam Baygül'e gerçekleştiren Bingöl, daha önceki görev yeri Gemlik'ten tanıştıklarını söyledi. Ardından Kaymakam Baygül ile misafiri Belediye Başkanı Nurettin Tursun'u birlikte ziyaret etti.

Nurettin Tursun'a her gittiği yere yanında götürdüğü Türk bayrağını hediye eden Şadiye Bingöl, belediye başkanına kendi yazdığı şiirlerden oluşan bir de kitabını verdi. Bingöl'ün, kitabından "Bulut olmuş göklerde şimşek çakıp gürlemiş / Zafer için ölmeyi yaşamaya yeğlemiş / Şehit düştüğü yerde vatan marşı söylemiş / Böyle asil bir millet yıkılır da çöker mi?" dizelerini okuması orada bulunanları duygulandırdı.

Kaymakam Mehmet Baygül ve Belediye Başkanı Nurettin Tursun Şadiye Bingöl'ün ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile