“Bayraklarla Birlik Bütünlüğümüzü Bir Kez Daha Hissettirelim”

“Bayraklarla Birlik Bütünlüğümüzü Bir Kez Daha Hissettirelim”

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş, Foça’daki saldırıya tepki olarak vatandaşları ev ve işyerlerini Türk bayraklarıyla donatmaya çağırdı.

Türkiye bu sabah Foça’da askeri servis aracına yapılan hain saldırıyla güne başlarken, saldırıya tepkiler de gecikmedi. CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş, vatandaşların ev ve iş yerlerini bayraklarla donatması çağrısında bulundu.

CHP Ödemiş İlçe Yönetimi adına yapılan açıklamada, "Bugün saat 08.00'de Türkiye’nin göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetleri’ne Foça’da yapılan hain saldırının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Her geçen gün ateşin büyüdüğünü görerek, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni göreve çağırıyoruz. Yerli ve yabancı şer odaklarının birlik ve bütünlüğümüze yönelik plan ve saldırılarını durdurmak, birlik ve bütünlüğümüzü korumak, gerekli önlemlerin alınması için TBMM’yi acilen toplantıya çağıran CHP grubunun önerisine Meclis’te bulunan AKP ve MHP gruplarının da destek vermesini yurtseverlik görevi olarak görüyoruz. Aziz milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz. PKK saldırılarını ve onun destekçilerini şiddetle kınadığımızı aziz milletimizin bilgisine sunuyoruz” denildi.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Eriş, vatandaşların bu hain saldırılara fevri tepkiler vermek yerine evlerine, iş yerlerine bayrak asarak Türk milletinin birlik ve bütünlüğünü dosta düşmana göstermesini istedi. Türk halkının bütünlüğünün simgesi olan ay-yıldızlı bayrak ile hiçbir saldırının birlik içinde yaşama ülküsünü bir kez daha göstereceklerini ifade eden Eriş, artık halkı temsil eden TBMM’nin de duruma el koyması gerektiğini kaydetti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile