Bayraklı Belediyesi’nden Hızlı ve Çözüm Odaklı Proje

Bayraklı Belediyesi’nden Hızlı ve Çözüm Odaklı Proje

Bayraklı Belediyesi tarafından muhtarlar, siteler, apartmanlar ve gençlik masaları ile vatandaşlara ve sorunlara daha çabuk ulaşılarak, giderilmesi hedeflenen proje kapsamında düzenlenen toplantıda konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kendimi size emanet ediyorum.

Bundan sonra sorunlar daha çabuk giderilecek. Sizler çağırdıkça toplantılar yapacağız, talepleri yerinde tespit edip, anında çözüm üreteceğiz” dedi.


Bayraklı Belediyesi Muhtarlar, Siteler, Apartmanlar ve Gençlik Masası birimlerine iletilen bütün dilek, istek ve şikayetler sorunun çözümü için düğmeye bastı. Sorunlar konuyla ilgili müdürlüklere aktarılacak ve en kısa sürede vatandaşlara geri bildirimde bulunulacak. Sorunun çözümü belediye ile ilgili değilse, ilgili kurumlara yönlendirme yapılacak, tespit edilen sorunlar aynı zamanda Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile paylaşılacak.

“YERİNDE TESPİT, YERİNDE ÇÖZÜM”
Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıya Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin yanı sıra, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları-siteler-apartmanlar temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Havuz Düğün Salonu’ndaki toplantıda vatandaşlar mahalle ve yaşadıkları bölgelerdeki problemleri aktardı. Tanışma toplantısı niteliğinde ilk kez düzenlenen buluşmada konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Vatandaşlardan gelen şikâyetleri en kısa sürede çözmek için kurduğumuz birimlere, vatandaşlar çevresinde yaşadıkları eksikleri bildirir bildirmez ilgili müdürlüklerimiz bu sorunları çözüme kavuşturacak. Böylece sorunlar kısa sürece çözülecek. Amacımız ilçemizdeki sıkıntıların, taleplerin daha hızlı şekilde alınarak, çözüme kavuşturulmasıydı bu nedenle de böyle bir projeyi hayata geçirdik. Sizler çağırdıkça da ben sizlere gelip, sitelerinizde, mahallelerinizde toplantılar yapacağım. Sorunları yerinde tespit edip, çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

ÇALIŞMA SİSTEMİ NASIL OLACAK
Muhtarlar Masası, vatandaşlardan gelen şikayetlerin daha hızlı ve etkin şekilde çözülmesini sağlayacak. Bayraklılılar, mahallelerinde tespit ettikleri sorunları muhtara bildirecek. Muhtarlar da Muhtarlar Masası'na iletecek. Siteler ve Apartmanlar masası da apartman ve site yöneticileri ile iletişim kurarak site ve apartman sakinleriyle konuşup, onların sorunlarını yerinde çözecek. Gençlik masası 15-25 yaş arasında olan gençlerin yapacakları çalışmalara destek verecek, paylaştıkları öneri ve düşünceleriyle kentin yönetiminde söz sahibi olmalarını sağlayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile