Bayrakli'da Bayram Coskusu

Bayrakli'da Bayram Coskusu

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, Ramazan Bayrami dolayisiyla düzenlenen törende çalisma arkadaslariyla bayramlasti. Etkinlikte birlik ve dayanisma mesajlari veren Baskan Sandal, tüm çalisanlarin maaslarinin, bayram ve 1 Mayis ikramiyelerinin bayram öncesi hesaplarina yatirildigini söyledi. Sandal, “Biz büyük bir aileyiz ve birlikte güçlüyüz. Bizim önceligimiz her zaman alin teriyle hizmet üreten çalisanlarimizdir” dedi.

Belediyenin ana hizmet binasi bahçesinde düzenlenen bayramlasma törenine Baskan Serdar Sandal, CHP Bayrakli Ilçe Baskani Didem Gültekin, Demokrat Parti Bayrakli Ilçe Baskani Mehmet Emin Erener, Saadet Partisi Bayrakli Ilçe Baskani Izzet Kirli, Gelecek Partisi Bayrakli Ilçe Baskani Ersin Ketenci, TÜMBELSEN 2 No’lu Sube Isyeri Temsilcisi Sevim Altindag, Belediye Is Sendikasi 4 No’lu Sube Baskani Ayhan Dogan, DISK Genel Is 6 No’lu Sube Baskani Deger Yildiz, meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye çalisanlari katildi.

Etkinlikte çalisanlar davul, zurna esliginde halaylar çekti.

“Çalisanimizin yanindayiz”

Törende konusan Baskan Serdar Sandal, “Bizi diger belediyelerden ayiran özelligimiz, tüm zorlu sartlarda birlik, beraberlik ve dayanisma içinde olmamiz. Bunu pandemide ve depremde yasadik. Tüm çalisanlarimizla ve bütün gücümüzle sahada birlik içindeydik. Bu çalisanlarla birlikte Bayrakli’ya hizmet etmek bana gurur veriyor, güç veriyor. Biz büyük bir aileyiz ve bu birligimizi daima sürdürecegiz. Huzurlu ve mutlu bir bayram geçirebilmeniz için tüm çalisanlarimizin maaslarini bayram ikramiyelerini ve 1 Mayis ikramiyelerini hesaplara yatirdik. Güzel günlerde harcayin. Kimseyi ayirt etmeden, ötekilestirmeden, birleserek ve büyüyerek birligimizi sürdürecegiz. Emegin ve alin terinin yaninda olmaya devam edecegiz. Ramazan Bayrami’miz kutlu olsun” diye konustu.

Birlik ve beraberlik mesajlari veren sendika temsilcileri de isçilerin haklarinin korunmasi ve savunulmasinda dayanisma içinde hep birlikte emek mücadelesini sürdüreceklerini belirterek tüm çalisanlarin Ramazan Bayrami’ni kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile