Bayraklı’da Yaşlı Vatandaşlara Ücretsiz Servis

Bayraklı’da Yaşlı Vatandaşlara Ücretsiz Servis

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, kendi imkanlarıyla hastaneye gitmekte sıkıntı çeken yaşlı vatandaşlar için ücretsiz servis hizmeti başlatıldı.


Bayraklı belediyesi sosyal belediyecilik projeleri kapsamında yaşlı vatandaşları unutmadı. Hastaneye gitmekte sıkıntı çeken yaşlı vatandaşlar için ücretsiz servis hizmeti başlatan ekipler, vatandaşları evlerinden alarak tedavisinin tamamlanmasının ardından tekrar evine bırakıyor. Servisin gerekli olduğunu vurgulayan bazı vatandaşlar ise Bayraklı Belediyesine teşekkür etti

Bayraklı Belediyesi Başkanı Hasan Karabağ ise, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında hareket ettiklerini belirtti.

Karabağ, "Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde vatandaşımıza dokunuyoruz. Onların sıkıntılarını, sorunlarını gidermeye çalışıyoruz. Ayrıca belediye olarak sağlık alanında ön plana çıkan bir belediyeyiz. Hasta nakil ambulansımızla, evde sağlık hizmetimizle, ücretsiz diş hekimi hizmetimizle sağlık alanında her ihtiyacı karşılayacak noktaya geldik. Doğançay'da oturan yaşlı vatandaşlarımızdan hastaneye gitmek isteyenler için servis uygulaması başlattık. Bu yönde talep verdi. Belediye olarak hemşehrilerimizin her zaman yanındayız" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile