Bayrakli'da Zabita Haftasi Kutlandi

Bayrakli'da Zabita Haftasi Kutlandi

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, Zabita Haftasi kutlama etkinligi çerçevesinde Zabita Müdürlügü personeliyle bir araya geldi. Baskan Serdar Sandal, “Zabita ekiplerimiz bizim sokaktaki yüzümüzdür ve asli görevimiz kamuya hizmettir. Bu bayrak altinda, ülkenin bölünmez bütünlügünden yana, Atatürk ilkeleri ve cumhuriyetin isiginda toplumun her kesimini kucaklayarak görevimize devam edecegiz. Kamunun hakkini korumak boynumuzun borcudur” dedi.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, zabita teskilatinin 197’nci kurulus yili dolayisiyla düzenlenen etkinlikte, zabita ekiplerini kutlayarak tebrik etti. Çiçeklerle karsilanan Baskan Sandal, özverili çalismalarindan dolayi personele tesekkür etti. Etkinlige Baskan Sandal’in yani sira belediye baskan yardimcilari, bürokratlar ve zabita personeli katildi.



“Sokaktaki yüzümüzsünüz”

Etkinlikte konusan Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Kurulusunuzun 197’nci yili ve Zabita Haftasi kutlu olsun. Zabita ekiplerimiz bizim sokaktaki görünen yüzümüzdür. Sunu bilmeliyiz ki; biz bu ülkeye devlete borçluyuz. O nedenle görev süremiz içinde bu temel bilinci hiçbir zaman bir tarafa birakmayacagiz. Asli görevimiz kamuya hizmettir. Bu bayragin altinda, bu ülkenin bölünmez bütünlügünden yana, Atatürk’ün çizgisinden çikmadan, cumhuriyet isiginda görevimize devam edecegiz. Bizim önemsedigimiz temel ilkeler bunlardir. Çok zor sartlardan geçiyoruz. Bu günlerde birlik ve beraberlige ihtiyacimiz var. Kimseyi ayristirmadan, elinizi vicdaniniza koyarak, kamu görevinizi en iyi sekilde yerine getirin baska bir seye ihtiyacimiz yok. Ben de sizin arkanizda olmaya devam edecegim. Kamunun hakkini korumak bizim boynumuzun borcudur” diye konustu.



“Vatandasin yanindayiz”

Zabita Müdürü Erdem Uslu ise “Her geçen gün hizmet kalitemizi artirarak 7/24 görevimizin basindayiz. Kanunlarin ve yönetmeliklerin bize verdigi yetkiler çerçevesinde halkimizin güvenligi, huzuru ve yasam konforu için çalisiyoruz. Bu süreçte her zaman yanimizda olan ve bize deger veren basta Baskanimiz Serdar Sandal olmak üzere desteklerini esirgemeyen herkese tesekkür ederiz. Müdürlügümüz tüm personeli ile vatandaslarimizin karsisinda degil, her zaman yaninda ve hizmetindedir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile