Bayraklı'ya İki Kamu Binası Yapılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: 'İnşallah yeni hizmet binalarımızı en fazla 3 yıl içerisinde Bayraklımızın kullanımına sunacağız'.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Bayraklı ilçesinde Kaymakamlık ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak kullanılacak yeni iki kamu binası yapılacağını bildirdi.

Dağ, yaptığı yazılı açıklamada, Bayraklı'da kamunun mülkiyetinde olan 10 bin metrekare arazi üzerinde iki binanın inşa edileceğini, bu arazinin yüzde 54'ünün kamuya ait olarak kalacağını ve projenin kamuya herhangi bir maliyetinin olmayacağını belirtti.

Bayraklı Kaymakamlığının mevcut binasının yetersiz kaldığına işaret eden Dağ, şunları ifade etti:

"Biz AK Parti olarak, iktidara geldiğimiz günden itibaren hep milletimize nasıl daha konforlu, daha iyi hizmet edebiliriz düşüncesiyle hareket ettik. Derdimiz milletimizin rahatı. Binaların yapılacağı arazinin bir avantajı da konumu. İlçemizin her yerinden gelen vatandaşlarımız Kaymakamlık binamıza rahatlıkla ulaşabilecekler."

Dağ, projenin her aşamasında takipçisi olduğunu ve gelişmeleri de yakından izleyeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"İnşallah yeni hizmet binalarımızı en fazla 3 yıl içerisinde Bayraklımızın kullanımına sunacağız. Kaymakamımız ve İl Müdürümüz ile de gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Onlar da bu işin sıkı birer takipçileri. Ben arkadaşlarımızın da bu hizmetlerin en kısa zamanda hayata geçirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Bir süredir sokakta karşılaştığımız vatandaşlarımız, esnafımız ve hatta Kaymakamlık çalışanlarımız da yeni bir Kaymakamlık binasına duyulan ihtiyaçtan bahsediyorlardı. Bu noktada Bayraklı'da ikamet eden bir milletvekili olarak komşularımın bu taleplerine duyarsız kalmam söz konusu olamazdı. Bununla beraber İzmirimizin yeni bir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binasına kavuşacak olması da beni mutlu etti."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile