Bayraklili Bu Kafeyi Çok Sevdi

Bayraklili Bu Kafeyi Çok Sevdi

Bayrakli Belediyesi tarafindan vatandaslarin kitaplara ulasimini kolaylastirmak ve okumayi tesvik etmek amaciyla baslatilan kitap kafe uygulamasi vatandaslarin begenisini kazandi. Degirmen Kafe’nin içinde olusturulan ve Temmuz ayinda hizmete giren kütüphaneyi son üç ayda binlerce kisi ziyaret etti.

Bayrakli Belediyesi’nin kitap okuyana ücretsiz çay ikram ettigi Degirmen Kafe içindeki kütüphaneye vatandaslar ilk üç ayda yogun ilgi gösterdi. Yüzlerce kitap yerlestirilerek okuma alanlari olusturulan ve Temmuz ayinda hizmete sunulan kitap kafeye gelerek istedikleri yayini okuyup, degistirme imkani bulan kitapseverler, uygulamayi çok sevdi. Bu sayede ilçede kitaba ulasimi kolaylastiran Bayrakli Belediyesi, diger sosyal tesislerde de ayni uygulamayi hayata geçirmek için çalismalara basladi.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Sosyal tesislerimizde baslattigimiz kitap kafe uygulamasiyla, okuma aliskanligini artirmayi ve kitaplara ulasimi kolaylastirmayi hedefliyoruz. Kitapseverleri tesvik etmek adina hayata geçirdigimiz projemizi Degirmen Kafe’nin ardindan, diger tesislerimizde de hayata geçirmek istiyoruz. Herkesi keyifle vakit geçirebilecekleri tesisimize bekliyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile