Bayram Alisverislerinde Öncelik Yerel Esnafin Olmali

Bayram Alisverislerinde Öncelik Yerel Esnafin Olmali

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Mehmet Ali Erbegi, yaklasan Kurban Bayrami alisverislerinde yerel esnafin tercih edilmesini istedi. Erbegi, “Mahalle esnafi, yerel esnaflarimizdan alisveris yapalim ki, esnafimiz ve sanatkarlarimiz ayakta kalsin ” dedi.



Kurban Bayram alisverisi yapacak Denizli halkina seslenen Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Mehmet Ali Erbegi, alisveris yapilan yerin çok önemli olduguna dikkat çekerek “Yaklasan Kurban Bayrami öncesi, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligimize bagli odalarimiza üye esnaflarimizin tercih edilmesini istiyoruz. Oda üyelerimiz Denizli’nin katma degerine fayda saglayan isletmelerdir. Yani harcadiginiz paralarin kar olanlarinin merkezi yerler ile baska illere gitmemesine özen gösterin. Esnafimizin bayram alisverisi ve böyle özel günlerdeki geliri, yil boyunca yapilan satislara destek olmakta ve özellikle isine yatirim yapmak için bir firsat günleridir. Bu anlamda esnafimizin ve sanatkarlarimizin, gelecek nesillere aktarmasi, o meslegin yasatilmasi ve esnafimizin kendini gelistirmesi için esnaf dayanismasi yapalim” dedi.



"Yerel esnaftan internetten alisveris imkani"

Yerel esnaflarin da online satis yapmakta olduguna isaret eden Erbegi, “Artik esnafimizda internetten alisveris imkanlari sunmaktadir. Eger hayatinizi çok etkilemeyecek ise ayni ürünü satan Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligimize bagli olan odalarimizin üyelerinden yapalim. Esnafimiz sizin isyeri komsunuz, ev komsunuz, mahallenizin abisi, ablasi, kardesiniz. Bu sebeple bizler her zaman bir arada olan insanlariz. Nasil ki iyi günde, kötü günde bir arada isek, bu özel günlerde de kendi esnafinizdan alisveris yapmayi, ona destek olmayi siar edinmeliyiz. Bu hassasiyete vatandaslarimizin dikkat etmesini ve özellikle kendileri yaparak, çocuklarimiza da yerli esnaftan alisveris yapmasini ögretmeli, alistirmali ve gelecek nesillere bu kültürü aktarmaliyiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile