Bayram Dönüsünde Bolu'dan Kamyon Ve Tirlara Geçis Yasaklandi

Bayram Dönüsünde Bolu'dan Kamyon Ve Tirlara Geçis Yasaklandi

Bolu Valiligi, Ramazan Bayrami tatili dönüsünde D-100 kara yolu ve TEM Otoyolu’nun Bolu geçisinden kamyon ve tirlarin 1 gün süreyle geçisinin yasaklandigi açiklandi.

Ramazan Bayrami tatili dolayisiyla memleketlerine ve tatil beldelerine gitmek isteyen vatandaslar, kara yolu üzerindeki yogunlugu azaldi. Bayram tatilinin basladigi ilk 2 gün olusan yogunluk nedeniyle Bolu Valiligi dönüs yolcuguna yönelik önlemler aldi. Bolu Valiligi’nden, Ramazan Bayrami tatili dolayisi ile kamyon tir ve tankerlerin Istanbul istikametinde Anadolu Otoyolu, D-100 kara yolu ve D-750 kara yolunun Bolu kesimini kullanmasinin 24 saat yasaklandigi bildirildi.

Bolu Valiligi tarafindan yapilan açiklamada, "Ramazan Bayrami tatili ile Egitim-Ögretim dönemi ara tatili süresince vatandaslarimizin 13-14 Nisan 2024 tarihlerinde dönüs yapacagi göz önüne alinarak trafik yogunlugunun olumsuz etkilerini en aza indirmek ve ölümlü/yaralanmali trafik kazalarinin önlenmesi amaciyla, kamyon, çekici ve tanker cinsi araçlarin, 14 Nisan 2024 Pazar günü saat 05.00 ten itibaren 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar: D-100 Karayolunun Karabük-Bolu il sinirindan Bolu-Düzce il sinirina kadar, 0.4 Anadolu Otoyolunun Ankara-Bolu il sinirindan Bolu-Düzce il sinirina kadar, D.750-4 Karayolunun Ankara-Bolu il sinirindan Gerede ilçesine kadar, olan kisimlardan Istanbul istikametine seyirlerinin yasaklanmasina, 5442 sayili Il Idaresi Kanunu’nun 11/C maddesi uyarinca Valiligimizce karar verilmistir” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile