Bayram, ekonomiyi de canlandırdı, sektörlerde kurban heyecanı başladı

Bayrama 2 hafta kala, kurban ekonomisi perakendeden bankacılığa kadar tüm sektörlere hareket getirdi.

Bayrama 2 hafta kala, kurban ekonomisi perakendeden bankacılığa kadar tüm sektörlere hareket getirdi. Şirketler özel indirim ve kampanyalarla tüketicinin ilgisini çekmeye çalışırken, bankalar da bayrama özel paketler düzenliyor. Tüketici ise tamamen kurbanlık fiyatlarına odaklanmış durumda

Yaklaşan Kurban Bayramı'nda tüketicilerin ihtiyacına hızlı ve etkili şekilde cevap  vermek isteyen şirketleri bayram heyecanı sardı.

Perakende gıda alanında faaliyet gösteren Real Hipermarketler zinciri Real, İslami kurallara uygun, veteriner hekim kontrolünde, noter huzurunda kamera kaydıyla ve imam eşliğinde kesilen kurbanlarını CD'lere kaydederek müşterilerine sunuyor. Bu yıl Kurban Bayramı nedeniyle sektörde rekabetin oldukça yoğun olacağını dile getiren Real'in Genel Müdürü Kubilay Özerkan 'Özellikle ithal hayvanların Kurban Bayramı vesilesi ile Türkiye'ye giriş yapması halkı tedirgin etti. Real olarak şimdiye kadar marketlerimizde ithal et satmadığımız gibi, kurbanlıklarımız da yerli besi olacak. 6 ay öncesinden planlamalarımızı yaparak yerel besiciler ile anlaşma yaptık' dedi. Real'in kurbanlık satışı 5 Kasım'da başlıyor.

SMS'LE KEFİLSİZ KREDİ

Bayram heyecanına bankacılık cephesinden cevap veren Finansbank ise, kurban öncesi ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerine, başvuru kolaylığının yanında yüzde 0.39'dan başlayan faiz oranlarından yararlanma ve ödemeleri 3 ay erteleme imkanı tanıdı. 12 Kasım'a kadar cep telefonlarından 5030'a kimlik numarasını gönderenler, kefilsiz ve kredi  başvurusunda bulunabiliyor. Finansbank Perakende Ürünlerden Sorumlu Grup Yöneticisi Enis Kurtoğlu, 'Kredi kampanyamız ile müşterilerimizin bayram öncesi telaşlarını azaltacağımıza inanıyoruz' dedi.

Halkbank'tan 'erken bayram'

BİR diğer banka Halkbank'ın bayrama özel kredisinde 5 bin TL'lik kredi için 60 aya varan vadede aylık geri ödeme tutarı sadece 112 TL oluyor. Masrafsız kullandırılan 10 bin TL'lik kredi için aylık faiz oranı yüzde 0,99’dan başlıyor. Halkbank, Erken Gelen Bayram Kredisi'nin geri ödemesinde ilk taksiti 2 ay erteleme seçeneği de tanıyor. Erken Gelen Bayram Kredisi kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, 'Halkbank olarak, harcamaların yoğunlaştığı bayram arifesinde Erken Gelen Bayram Kredisi ile müşterilerimizin yanında olmaktan son derece memnunuz'
dedi.

Eurobank Tekfen'den 'Süper Tatil' kredisi

Eurobank Tekfen'in bayrama özel 'Süper Tatil Kredisi' kapsamında, Eurobank Tekfen müşterileri, yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranları ve 24 aya varan vade seçenekleri ile 10 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Kredi faiz oranları, 5 bin TL'ye kadar aylık yüzde 0.99 ve 10 bin TL’ye kadar ise aylık sadece yüzde 1,05. Eurobank Tekfen, 15 Kasım 2010 tarihine kadar devam edecek kampanyadan faydalanan müşterilerine ödemeler 2011 yılına kadar erteleme olanağı sunuyor.

Boğaz manzarasında özel otel fiyatları var

l HILTON İstanbul'un 9. katındaki Boğaz manzarasılı Lübnan restaurantı 'Al Bushra'da bayrama özel menüler yer alıyor. Bayram tatilinde otelde konaklamalar isteyenler için fiyat, kahvaltı dahil çift kişi 175 euro KDV.
l CONRAD İstanbul'da Kurban Bayramı'nda, kahvaltı dahil çift kişi 185 euro KDV'den kalabilecek
l HILTON  ParkSA ise kahvaltı dahil çift kişi 140 euro KDV'den başlayan fiyatlarıyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Sürmeli'de aileler için özel bayram kahvaltısı 25 TL

BAYRAMDA Sürmeli İstanbul'da konaklamayı tercih edenler, 4 gece konaklayacak fakat sadece 3 gecelik konaklama ödeyecek. Ayrıca tüm ekstralardan da yüzde 15 indirim var. Ayrıca otelde, aileleriyle bayram sabahında kahvaltı yapmak isteyenlere özel 25 TL'lik açık büfe Türk kahvaltısı da sabah 11.00'e kadar sürecek.

Tefal'den kurbanlık için kıyma makinesi

KURBAN bayramı denince ilk akla gelen, kesilen kurbanlık etlerinin bir bölümünün kasaplarda kıyma haline getirilmesi oluyor. Küçük ev aletleri sektöründe faaliyet gösteren Tefal, Kıyma Makinesi'ni, bayrama özel kampanyası ile bir kez daha vitrine çıkardı. Tefal'in Kıyma Makinesi, 1800 W lık güçlü performansıyla da mükemmel sonuç garantisi veriyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile