Bayram Günü Yürekleri Isitan Görüntü

Bayram Günü Yürekleri Isitan Görüntü

SAKARYA – Sakarya’nin Adapazari ilçesinde bayramda yürekleri isitan bir görüntü kaydedildi. Adapazari Belediyesi’nde temizlik isçisi olarak çalisan iki arkadasin, çöpleri topladiklari esnada sokak arasinda çalan davul ve zurnaya eslik ederek ettikleri dans sosyal medyada begeni kazandi.

Adapazari Belediyesi’nde temizlik isçisi olarak çalisan iki arkadasin çalistiklari esnada dans ettigi görüntüler begeni kazandi. Güllük Mahallesi Amasyali Sokak üzerindeki çöpleri toplamaya giden iki arkadas, sokak arasinda çalan davul ve zurnaya eslik ederek dans etmeye basladi.

Vatandaslar ise o anlari cep telefonu kamerasiyla görüntüledi. Iki arkadasin görevlerini yaptiklari esnada çekilen amatör görüntüler sosyal medyada ilgi gördü. Görüntülerde, iki kisinin davul ve zurnaya eslik ederek dans ettikten sonra çöp kamyonuna binerek bölgeden uzaklastiklari anlar yer aldi.

Öte yandan, bu görüntüler geçtigimiz yil Aksaray Belediyesi temizlik isçilerinden Hamit Karakaya’nin, isini yaparken müzik dinleyip dans ederek viral oldugu anlari akillara getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile