Bayram Harçligini Alan Çocuklar Vialand'a Akin Etti

Bayram Harçligini Alan Çocuklar Vialand'a Akin Etti

Ramazan Bayrami’nda harçliklarini alan küçük çocuklar Vialand’a akin etti. Havanin da güzel olmasiyla birlikte yogun bir kalabaligin olustugu Vialand’da küçük çocuklarin eglencesi ortaya keyifli görüntüler çikardi.

Ramazan Bayrami’nda büyüklerinden harçliklarini alan çocuklar Eyüpsultan’da bulunan Vialand’a akin etti. Burada bulunan eglence alanlarinda bayramin keyfini çikaran çocuklar aile büyükleri ile beraber keyifli anlar yasadi. Eglence alaninda bulunan farkli türden oyun alanlarini kullanan küçük çocuklar kimi zaman korkudan, kimi zaman ise sevinçten çiglik atti. Küçük çocuklar kadar gençlerde oyun alanlarinin keyfini çikaranlar arasindaydi. Aile bireyleri ise güvenlikleri için çocuklarini yalniz birakmazken, onlarin keyiflerine de ortak oldu.

Farkli illerden aileler çocuklarini Vialand’a getirdi

Vialand’a Bursa’dan geldiklerini belirten Kamil ve Muhammet Eymen kardesler, “Burayi çok güzel bulduk. Ilk kez geldik buraya daha yeni binecegiz” dedi.

Nehir ve Göktürk kardesler ise, ‘Buraya Kirikkale’den geldik. Çok egleniyoruz’ diyerek alanda bulunan oyuncaklara binmekten korkmadiklarini söylediler.

Oyun alanlarinin bulundugu yerde dans ederek keyifli vakitler geçiren Nehir Taskin, “Dans etmeyi kendim ögrendim. Sakarya’dan geldim. Burasi çok güzel. Daha önce de geldim. Annemler çay içiyor bizde geziyoruz. Su anda atli karincaya bindim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile