Bayram Huzuru Tepebasi'nda

Bayram Huzuru Tepebasi'nda

Tepebasi Belediyesi’nin özenle hazirladigi kurban kesim alaninda, Eskisehirli vatandaslar kurban ibadetlerini sorunsuz olarak yerine getirirken, Nihal-Ismail Akçura Asevi’ne bagis yapan vatandaslarin kurbanliklari da ihtiyaç sahiplerine ulastirilmak üzere kesildi.

Tepebasi Belediyesi her yil oldugu gibi bu Kurban Bayrami’nda da kent halki için hazirladigi kurban kesim alani ile vatandaslara sorunsuz bir bayram ortami sundu. Çamlica Kapali Pazar Yeri, belediye ekipleri tarafindan düzenlenerek kurban kesimi için hazir hale getirildi.

Sabahin erken saatlerinden itibaren küçükbas kurbanliklari ile kesim alanina gelen 329 vatandas, ücretsiz kesim hizmetinden faydalanarak kurban ibadetlerini gerçeklestirdi. Hayvanlarini belediye personeline teslim eden vatandaslar, hijyenik bir ortamda ve saglik önlemleri çerçevesinde ibadetlerini yerine getirdi. Kent sakinleri, etlerini belediye tarafindan torbalar ile teslim alirken saglanan hizmetten memnuniyet duyduklarini ifade ederek, Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç’a tesekkürlerini iletti.

“Hizmette sinir yok”

Kurbanini Tepebasi Belediyesi’nin hazirladigi alanda kestiren Birol Okutan, “Allah razi olsun, herkese iyi bayramlar. Memnunuz, ortam tertemiz. Herkesin eline koluna saglik” dedi.

Kurbanini burada kestirem bir baska vatandas Selehattin Er ise“Hizmette sinir yok. Tesekkür ediyoruz, bundan iyisi can sagligi. Ancak bu kadar olabilirdi, Baskanimiza tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.



“Her sene geliyoruz”

Tepebasi Belediyesi tarafindan verilen hizmetten çok memnun olduklarini dile getiren Ahmet Türk, “Her sene gelip burada kestiriyoruz. Memnunuz, temiz bir ortam. Yapanlardan Allah razi olsun” ifadelerini kullandi.

Kurban kestiren Mustafa Bozkus, “Hizmet çok iyi, yapanlardan Allah razi olsun. Herkesin emegine saglik. Memnun kaldik çok güzel, her sene geliyoruz” dedi.



“Temizlikten de kesenlerden de memnunuz”

Nurten Tekir, “Çok güzel hizmet, yapanlardan Allah razi olsun. Sahane bir tesis, 3 senedir geliyoruz. Çok mutluyuz. Yararlanmayanlara tavsiye ediyoruz. Ahmet Ataç Bey’i çok seviyorum, hizmetleri güzel. Sag olsun, Allah razi olsun” diye konustu.

Gülnar Öndes, “Her sene buradayiz, çok güzel. Memnunuz kasaplardan, temizlikten. Herkese tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Bir baska vatandas Mehmet Kircali, “Allah razi olsun Tepebasi Belediyesi’nden, bizi büyük yükten kurtardi. Hizmet çok iyi. Ortamdan, hizmetten, kasaplardan çok memnunum, Allah bin kere razi olsun” dedi.



Bagislar ihtiyaç sahiplerine ulastiriliyor

Öte yandan Tepebasi Belediyesi, bu Kurban Bayrami’nda da bagis yapmak isteyen yardimsever vatandaslar ile ihtiyaç sahipleri arasinda köprü oldu.

Yardimlarini ihtiyaç sahiplerine ulastirmak isteyen Eskisehirlilerin bagisladigi kurbanlik hayvanlar, Islami kosullar ile vekalet alinarak kesildi. Tepebasi Belediyesi yetkilileri, bagislanan hayvanlarin ihtiyaç sahiplerinin sofralarina ulastirilacagini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile