Bayram Öncesinde Baklava Kuyrugu

Bayram Öncesinde Baklava Kuyrugu

Gaziantep’te Kurban Bayrami öncesinde kampanya yapan bir baklava dükkaninin önünde metrelerce uzunlugunda kuyruk olustu.

Gaziantep’te Hamido Baklava’nin Osmangazi Mahallesi’nde yer alan ve yeni açilan subesinde, bayram kampanyasi yapilinca, isletme önünde kuyruklar olusmaya baladi. Gaziantep’te ve Hamido baklavanin diger subelerinde 500 ile 600 TL arasinda satilan Antep baklavasinin kilosu 450 TL’ye düsürüldü. Isletmede oturup, baklava yiyenler için içerisinde 3 dilim baklava, 1 tabak kavrulmus fistik, 100 gram dondurma ve 1 fincan kahvenin yer aldigi menü ise, 59 TL’den satisa sunuluyor. Fiyati duyanlarin yogun ilgi gösterdigi isletme tika basa dolarken, önünde ise metrelerce uzayan kuyruk olusuyor. önü aksam saatlerinde tika basa doluyor.

Asiri sicaklardan bunalan Gazianktepliler, bulustuklari subede yedikleri baklavalarla agizlarini tatlandirmanin dondurma ile de serinlemenin keyfini sürerken, Antep fistigi ve kahve ile de keyiflerini ikiye katliyor.

Kampanya 25 Haziran’a kadar devam edecek

Kampanya hakkinda bilgi veren Hamido Baklava Isletme Müdürü Behzat Bozkurt, kampanyanin 25 Haziran’a kadar devam edecegini belirterek, "Git gide artan ham madde ve isçilik fiyatindan dolayi artan Antep baklava fiyatlari hemserilerimiz için endise verici olmaya basladi.

Bizde Gaziantepli hemserilerimiz tekrardan, dogal, orijinal, kaliteli ve lezzetli Antep baklavasini ’tatsinlar’ diye bu tarz bir kampanya yapmaya karar verdik. Kampanyamiz 25 Hazirana kadar devam edecek olup yaz boyunca kampanyalar düzenlemeyi düsünüyoruz. Kampanya içerisinde 3 adet fistikli baklava, 1 tabak kavrulmus fistik, 100 gram dondurma ve kahve olacak sekilde 59 TL’ye veriyoruz. Kampanyaya olan ilgi bekledigimizin üzerinde oldu. Hemserilerimiz arasinda metrelerce uzun kuyruklar olustu. Bu yogun ilgiden dolayi Gaziantepli hemserilerimize tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.

Kaliteli baklavaya dikkat

Kaliteli baklavanin nasil anlasilacagini da anlatan Isletme Müdürü Bozkurt, "Öncelikle iyi baklavayi fiyatindan anlariz. Onun disinda bazi durumlar da var tabi. Yediginiz baklavanin mideyi yakmamasi, baklavanin yormamasi, baklavanin kapagini açinca fistigin orani, rengi ve sadeyagin lezzeti gibi yani kaliteli baklavayi damak tadiyla anlayabiliriz” diye konustu.

"Hem fiyati uygun hem kaliteli"

Isletmenin müsterilerinden Fatma çelik ise, kaliteli baklavanin uygun fiyata satilmasi nedeniyle sik sik isletmeye geldigini belirterek, "Gaziantep’in tatli kültürünü tattirdiklari için çok tesekkür ederim. Lezzet ve hizmet olarak çok iyiydi. Hem uygunluk hem kalite çok iyiydi. Buraya 4. gelisim ve tek adresimiz burasi oldu” dedi.

Gelen bir daha geliyor

Almanya’nin Duessoldorf kentinden memleketine tatile gelen Ayse Akkus, baklavayi da ve hizmeti de çok begendiklerini belirterek, "Kampanyayi yurt disindan, Duesseldorf’tan duydum. Gaziantep’e geldigimizde ilk isimiz baklava yemek oldu. Bu yüzden buraya geldik. Kampanya çok güzel ve çalisanlarin güler yüzlü olmasi mükemmel” seklinde konustu.

Daha önce de sik sik geldigini belirten Gülsen Akkus ise "Daha önce kiz kardesim buraya gelerek baklavanin tadina bakmis. Bize önerdi. Biz de yurt disindan gelen ablami da alarak buraya geldik” ifadelerini kullandi.

Müsterilerden Isminur Bayrakçi, "Baklavadan ve kampanyadan çok memnun kaldim. 3 kez geldim ve her seferinde de çok memnun kaldim. Herkese tavsiye ederim. Kültür olarak Gaziantep’in kültürü ve bunu tatmalisiniz. Biz sunumu çok begendik” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile