Bayram Trafiğine Kolonyalı Şekerli Uygulama

Trafik ekipleri, kolonya ve şeker ikram ederek trafik denetimi gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kente giriş çıkış noktalarında ve otoban gişelerinde sürücülerin evraklarını inceledi, emniyet kemeri takmaları ve hız yapmamaları yönünde uyardı.
Ekipteki bir kadın polis de sürücülere ve ailelerine kolonya ve şeker ikram ederek bayramlarını kutladı. Ekipler ayrıca, sürücülere ve yanlarında bulunan yolculara trafik kurallarının anlatıldığı broşür dağıttı.

Trafik Denetleme Şube Müdürü Fahrettin Soydan, gazetecilere yaptığı açıklamada, trafik kontrollerini artırdıklarını, bayram boyunca bu şekilde devam edeceğini söyledi.

Vatandaşların Kurban Bayramı tatili dolayısıyla uzun yolculuklar yaptığını anlatan Soydan, "Vatandaşları bayramda yoğun trafik için uyarıyoruz. Bayramlarını kutlayıp şeker ikram ediyoruz. Vatandaşlarımız bu uygulamadan memnun. Genelde sürücülerimiz emniyet kemerlerini takmış görüyoruz" dedi.

Ailesiyle Bursa'daki akrabalarını ziyaret etmek amacıyla yola çıkan Süleyman Tiftik de uygulamanın trafik güvenliği açısından çok yerinde ve zamanında olduğunu söyledi.

Trafik polisinin şeker ve kolonya ile bayramını kutlamasından memnun olduklarını anlatan Tiftik, "Ekiplerin uyarıp bayramlarımızı kutlaması bizi çok mutlu etti. Genelde kontrol noktalarına çekinerek giriyoruz" diye konuştu.

Trafik ekiplerinin Türkiye genelinde otoyollarda ve kent merkezlerinde radar uygulamasının 24 saat süreyle yapılacağı bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile