Bayram Ve Bayram Tatili Alisverisi Için Her Sey Boyner'de

Boyner, bayram tatilini firsat bilip tatile gideceklere de bayrama özel kampanyalarla aradiklari her seyi bir arada sunuyor.

Boyner, bu bayrami giyimden dekorasyona, kozmetikten aksesuara zengin bir koleksiyon ve akilli alisveris firsatlariyla karsiliyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Boyner, bayram tatilini firsat bilip tatile gideceklere de bayrama özel kampanyalarla aradiklari her seyi bir arada sunuyor.

Boyner, yepyeni yaz koleksiyonu ile bu bayramda da en çarpici ürünleri müsterileriyle bulusturuyor. Sezonun dikkati çekici parçalarindan olusan giyim, ayakkabi, çanta ve aksesuarlar, dünyaca ünlü aktif spor markalarindan spor ayakkabilari ve spor giyim ürünleri, parfümler ve kozmetik ürünleri Boyner magazalarinda ve boyner.com.tr’de yer aliyor.

Boyner ayrica, sevdiklerini güzel bir bayram hediyesi ile mutlu etmek isteyenlere çok özel kampanyalarla eslik ediyor.

Boyner’in Kurban Bayrami döneminde müsterilerinin avantajli alisveris yapmalari için hazirladigi kampanya kapsaminda, Boyner magazalarindan 25 Temmuz’a kadar kozmetik ve elektrikli ev aletleri disinda yapilacak 400 TL ve üzeri alisverise yüzde 50’si degerinde hediye çeki veriliyor.

Boyner, bayramda deniz tatilini tercih edecek müsterilerine, plaj modasinin vazgeçilmez parçalarini bir arada sunuyor.

Mayolar, bikiniler, sortlar, plaj havlulari, kaftanlar, plaj çantalari, terlikler, sandaletler, bavullar ve gözlüklerin yani sira günes kremleri ve daha pek çok ürün Boyner’de tatilcileri bekliyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile