Bayramda Mavi Göl Piknik Severlerle Doldu

Bayramda Mavi Göl Piknik Severlerle Doldu

Dört günlük Kurban Bayrami’nda temiz hava almak ve ailesiyle piknik yapmak isteyen Baskentliler tatil boyunca Mavi Göl’e akin etti.

Kurban Bayrami tatilinin toplamda 9 gün olmasinin tadini çikaran baskentli vatandaslar Mavi Göl’e akin etti. Ankara’nin Mamak ilçesinde bulunan Mavi Göl içerisinde spor kompleksleri, spor aletleri, 15 adet çocuk oyun alani ve kosu yollari ile baskentlilerin ilk tercihleri arasinda yer aliyor. Toplamda 2 bin 120 dönümlük bir arazi içerisinde bulunan Mavi Göl ayni zamanda birçok aktiviteyi de içerisinde bulunduruyor. Göl içerisinde bulunan su bisikletleriyle su üzerinde keyifli vakit geçiren vatandaslar genis ailelere de hitap eden göl etrafinda bin 245 dönüm piknik alaniyla, piknik masalari, kapali çardaklari ve barbeküleriyle de mangal yaparak yesilin ve mavinin tadini çikartti.

Bayramda kesilen kurbanlarin etlerini mangalda degerlendirmek isteyen vatandaslar Mavi Göl’e gelerek hem mavinin hem de yesilin içerisinde pikniklerini yaparak renkli görüntüler olusturdular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile