Bayrami, Ölüm Günü Oldu

Bayrami, Ölüm Günü Oldu

Antalya’da 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nde ise giderken trafik kazasinda hayatini kaybeden belediye personelinin cenazesi yakinlari tarafindan alindi. Personelin vefat haberini duyan Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, sosyal medya hesabindan paylastigi vefat mesajinda, “Belediye emekçimiz Ali Karagöz’ün motosikleti ile ise giderken en üst promil alkollü bir sürücünün kullandigi aracin çarpmasi sonucu hayatini kaybettigi haberini üzüntüyle ögrendim. Emekçi kardesime Allah’tan rahmet, yakinlarina ve sevenlerine sabir diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaza, dün saat 16.00 sirasinda Kepez ilçesi Altinova Sinan Mahallesi Serik Caddesi üzerinde meydana geldi. Kent merkezine seyir halindeki Hamdi K. (23) idaresindeki 38 NF 052 plakali otomobil, önünde ilerleyen Ali Karagöz (40) idaresindeki 07 ATC 041 plakali motosiklete çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosiklet refüje devrilirken, ise gitmek üzere yola çikan Muratpasa Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügünde çalisan Ali Karagöz ve arkasindaki yolcu Irfan Koca (41) yola savruldu. Kontrolden çikan otomobil ise kayarak refüj kenarindaki betona ve ardindan aydinlatma diregine çarparak durabildi.

Hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi

Kazayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarla bölgeye, itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Agir yaralanan motosiklet sürücüsü Ali Karagöz ve Irfan Koca, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Otomobil içinde sikisan yolcu Feyza A. (22), itfaiye ve saglik ekiplerinin çabasi ile kurtarildi. Sürücü Hamdi K. ve Feyza A. ambulansla hastaneye kaldirildi. Muratpasa Belediyesi Temizlik Isleri personeli olan Ali Karagöz, hastanede yapilan tüm çabalara ragmen hayatini kaybetti, Irfan Koca’nin ise ayaginda kiriklar oldugu ögrenildi.

Otomobil hurdaya dönerken, yerde bir alkol sisesinin oldugu görüldü.

Alkolmetreyi üfleyen otomobil sürücüsü 6,00 promil alkollü çikti. Kazayla ilgili inceleme baslatildi.

“Üzüntüyle ögrendim”

Karagöz’ün cenazesi ise bugün sabah saatlerinde Antalya Adli Tip Kurumu Morgu’ndan yakinlari tarafindan alindi. Cenazenin Aksu ilçesi Hacialiler Mezarligi’nda defnedilecegi ögrenilirken, Karagöz’ün vefat haberini duyan Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal sosyal medya hesabindan mesaj yayimladi. Uysal, su ifadelere yer verdi:

“Temizlik Isleri Müdürlügümüzde çalisan belediye emekçimiz Ali Karagöz’ün motosikleti ile ise giderken en üst promil alkollü bir sürücünün kullandigi aracin çarpmasi sonucu hayatini kaybettigi haberini üzüntüyle ögrendim. Emekçi kardesime Allah’tan rahmet, yakinlarina ve sevenlerine sabir diliyorum. Kazada yaralanip hastaneye kaldirilan çalisma arkadasimiz Irfan Koca’ya acil sifalar diliyorum. Hepimizin basi sag olsun.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile