Bayramiç'te Iki Kisinin Öldügü Pompali Tüfekli Saldirida Gözalti Sayisi 4'E Çikti

Bayramiç'te Iki Kisinin Öldügü Pompali Tüfekli Saldirida Gözalti Sayisi 4'E Çikti

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde 8 Subat’ta pompali tüfekle öldürülen Sakir Aydin (35) ve Tayfun Avci (26) cinayetinde gözaltina alinan süpheli sayisi 4’e çikti. Çanakkale Il Jandarma Komutanligi Istihbarat Sube Müdürlügü ekiplerinin 3 gündür süren titiz çalismalari sonrasi firari olan A.K. ve D.B. Bayramiç ilçe merkezinde düzenlenen operasyonla saklandiklari evde yakalandi. Cinayet olayinin altindan uyusturucu ile alacak, verecek meselesi çikti.

Bayramiç ilçesine bagli Sariot köyü yakinlarindaki pompali tüfekli cinayet olayi 8 Subat aksami saat 20.30 siralarinda meydana geldi. Sakir Aydin ve Tayfun Avci motosiklet ile köyden ayrildi. Sakir Aydin ve Tayfun Avci köy kavsagindan anayola motosikletle döndükleri sirada kimligi belirsiz kisi veya kisiler tarafindan açilan ates sonucu vuruldu. Sakir Aydin olay yerinde, Tayfun Avci ise kaldirildigi Bayramiç Devlet Hastanesinde hayatini kaybetti.

Çanakkale Il Jandarma Komutanligi Olay Yeri Inceleme, Çanakkale Il Jandarma Komutanligi Suç Arastirma Timi (JASAT), Istihbarat Sube, Siber Suçlar, Özel Köpek Timleri, Ilçe Jandarma Komutanligi Asayis ve Trafik Timleri pompali tüfekle öldürülen Sakir Aydin ve Tayfun Avci’nin katil zanlilarini yakalamak için çalisma baslatti. Ekipler, Bayramiç ilçe merkezi olmak üzere Sariot köyü ile Akçakil köyünde süphelilerin yakalanmasi için çesitli adreslerde arama yapti. Özel Köpek Timinde yer alan ‘Tahra’ isimli köpek ile ekipler, gece boyu ve gündüz devam eden yakalama çalismalari çerçevesinde ekiplere destek verdi. 3 gün boyunca gece gündüz ilçenin giris ve çikis noktalari tutuldu. Çanakkale Il Jandarma Komutanligi Istihbarat Sube Müdürlügü ekipleri dün cinayet olayina karisan süphelilerden A.G. ve C.Ö. yakalanarak, gözaltina alindi. Istihbarat Sube Müdürlügü firari olan A.K. ve D.B’yi de titiz çalismalar sonucu Bayramiç ilçe merkezinde saklandiklari evde yakaladi. Gözaltina alinan 2 süpheli ifadeleri alinmak üzere Bayramiç ilçe Jandarma Komutanligina götürüldü.

Cinayet olayinin altindan uyusturucu ile alacak, verecek meselesi çikti

Bayramiç ilçesine bagli Sariot köyünde meydana gelen pompali tüfekle saldirinin altindan uyusturucu ile alacak, verecek meselesi çikti. Sariot köyünden çikan Sakir Aydin ve Tayfun Avci, köy kavsagindan anayola motosikletle döndükleri önü iddiaya göre bir araçla kesildigi, yasanan tartisma sonra Sakir Aydin ve Tayfun Avci’nin pompali tüfekle öldürüldügü ortaya çikti. Öte yandan, Sakir Aydin ve Tayfun Avci’nin öldürülmeden cinayet zanlilari ile bir vatandas tarafindan yapilan hayra katildiklari ve sonrasinda köyde bir evin bahçesinde alkol aldiklari ortaya çikti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile