Bayramin Ilk Günü O Sahil Doldu Tasti

Bayramin Ilk Günü O Sahil Doldu Tasti

9 günlük Kurban Bayrami tatilini geçirmek için Sakarya’nin Karasu ilçesine gelen vatandaslar sahile akin etti. Yüzlerce vatandasin serinlemek için akin ettigi ilçede Bodrum sahillerini aratmayan görüntüler ortaya çikti. Dolup tasan sahil havadan da görüntülendi.

Kurban Bayrami’nin gelmesiyle birlikte 9 günlük tatili firsat bilen vatandaslar, Sakarya’nin Karasu ilçesine akin etti. Kimileri ailesiyle birlikte piknik tadinda bir gün geçirerek, kimileri denize girerek, kimileri de kumda güneslenerek günesli havanin tadini çikardi. Dolup tasan Karasu’da adeta Bodrum sahillerini aratmayan görüntüler ortaya çikti. Bayramin ilk günü sahilde adeta semsiye dikilecek yer kalmazken, tatilini geçiren vatandaslar da memnuniyetini dile getirdi.

Gün boyunca cankurtaranlar görev yaparken, denizin tehlikeli oldugu bölümlerde belediye hoparlörlerinden sik sik uyarilar yapildi. Sakarya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi’na bagli cankurtaran ekipleri bayram boyunca önlemlerini arttirdi. Cankurtaran Grup Egitmeni Yusuf Serdar Aldanmaz, “Bayram boyunca 4 kurtarma araci, bir hasta nakil araci, 29 kule ve 40 personel ile Karasu’da bölgemizi koruyacagiz. Misafirlerimizden istegimiz çocuklarina sahip çikmalari ve cankurtaran olmayan bölgelerde suya girmemeleri” dedi.



“Çok keyifli bir tatil geçiriyoruz”

Karasu’da tatili geçiren Safak Ilgün, “Karasu’nun havasi güzel. Genelde tatil iyi geçiyor” dedi.

Mert Atas, “Karasu’yu çok seviyoruz, ve yaklasik 6 yildir daima buraya geliyoruz. Çok keyifli bir tatil geçiriyoruz” derken, Sevval Bennu Ortaba’da, “Karasu’yu güzel buluyorum. Tatilde ikinci günümüz. Düne göre daha kalabalik ve yarin biraz daha fazla kalabalik olacagini düsünüyorum. Gayet eglenceli geçiyor tatilimiz. Çok tatil yeri gezdim ama buranin kumu, denizi daha güzel geliyor” seklinde konustu.



“Ankara’dan tatil için buraya geliyoruz”

Ankara’dan, tatil için Karasu’ya gelen Beren Güleç, “Karasu’yu çok begeniyoruz. Üç yildir Ankara’dan tatil için buraya geliyoruz. Tatilimiz çok güzel geçiyor ve çok egleniyoruz” ifadelerini kullandi. Ailesiyle birlikte tatilini Karasu’da geçiren Sümeyye Uyar ise, “Karasu’yu çok seviyoruz. Denizi çok güzel, suyu ilik ve havasi güzel. Tercihimiz her zaman Karasu oluyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile