Bayrampasa Belediyesi'nin 2022 Yili Bütçesi Mecliste Oy Birligi Ile Kabul Edildi

Bayrampasa Belediyesi'nin 2022 Yili Bütçesi Mecliste Oy Birligi Ile Kabul Edildi

2022 Yili Mali Bütçesini görüsmek üzere toplanan Bayrampasa Belediye Meclisi, 338 milyon TL olarak belirlenen bütçeyi oy birligi ile onayladi. Mecliste konusan Baskan Atila Aydiner, “Bayrampasa’miz için degerli meclis üyelerimiz ile birlikte uyum içinde çalisiyoruz. Bu vesileyle meclisimizde oy birligi ile kabul edilen 2022 yili bütçemizin Bayrampasali hemsehrilerimiz için hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.

Bayrampasa Belediye Meclisi, 2022 Yili Mali Bütçesini görüsmek ve karara baglamak üzere Belediye Kültür Salonu’nda Meclis 1. Baskan Vekili Ali Hacinogmanoglu baskanliginda toplandi. Toplantiya Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner’in yani sira AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi ile Iyi Parti Gruplari, MHP’li Meclis Üyesi Tarik Bugra Özgecan, Bagimsiz Meclis Üyesi Murat Aytekin, belediye baskan yardimcilari ve birim müdürleri ile basin mensuplari katildi.

Yapilan görüsmelerin ardindan 338 milyon TL olarak belirlenen 2022 Yili Mali Bütçesi oy birligi ile kabul edildi.

“Bayrampasa bugün marka bir kenttir”

Bayrampasa’yi marka bir kente dönüstürdüklerini belirten Baskan Atila Aydiner, “Bayrampasa’mizin marka degerini daha da yükseltebilmek için degerli meclis üyesi arkadaslarimiz ile birlikte uyum içinde çalisiyoruz. Vatandaslarimizin yararina olacak yepyeni projeleri planlamanin ve bunlari hayata geçirmenin gayreti içindeyiz. Bizim tek bir gayemiz var, o da gönüllerde var olabilmek ve gök kubbede hos bir seda birakabilmek. Projelerimizin hayata geçirilmesine katki sunan baskan yardimcilarimiza, tüm meclis üyelerimize, müdürlerimize, personelimize, muhtarlarimiza, mütesebbislere ve sivil toplum örgütleri ile basin mensuplarimiza huzurlarinizda sükranlarimi sunuyor, ayri ayri tesekkür ediyorum. Bu vesileyle meclisimizde oy birligi ile kabul edilen 2022 yili bütçemizin Bayrampasa’miz, Istanbul’umuz ve halkimiz için hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile