Bayrampasa'da Bir Sahis Husumetlisini Evinde Silahla Öldürdü

Bayrampasa’da bir kisi, aralarinda husumet bulunan sahsi evine giderek silahla öldürdü. Zanli olay yerine gelen polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Edinilen bilgiye göre, Bayrampasa Ismetpasa Mahallesi Sinop Sokak’ta saat 17.30 siralarinda Ahmet S. isimli sahis, aralarinda husumet bulunan Abdulkadir Kabül’ü, evine gidip silahla basina ates ederek öldürdü. Cinayetin ardindan olay yerine polis ve Özel Harekat ekipleri sevk edildi. Bayrampasa Asayis Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan Ahmet S. olay yerinde yakalanirken, Abdulkadir Kabül’ün cansiz bedeni ise Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Olay yasandigi sirada civarda olan ve silah sesini duyunca çalistigi dükkanin kapisina çikip yerde yatan Abdulkadir Kabül’ü gören Neslihan Çetin, “Iki el silah sesi duydum ve kapiya çiktim. Bana birisinin intihar ettigini söylediler önce. Sonra kapinin önüne gittim. Adam yigilmis yatiyordu. Ambulansi ve polisi aradim. Ondan sonra ambulans gelince öldügünü söylediler. Polisler geldi sahsi götürdü. Ardindan cenaze araci geldi. Ölen arkadasimin amcasinin ogluymus” seklinde konustu.

Polis ekiplerinin olayla ilgili çalismasi sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile