Bazı Antrenörlerin Havuza Alınmadığı İddiası

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de çocuklarına yüzmeye gönderen bazı veliler, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün bir takım gerekçelerle yaz kursundan istifa eden yüzme antrenörlerine havuza girme yasağı koyduğu iddiası üzerine açıklama yaptı.

Eskişehir Su Sporları ve Sarar Spor Kulübü Velileri adına yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Biz Eskişehir Su Sporları ve Sarar Spor Kulüplerinde yetişmekte olan yüzücülerin velileri olarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün 17.07.2013 tarih ve 4512 sayılı yazısını kesinlikle kabul etmiyor ve böyle bir tutum karşısında yüzme antrenörlerimize her koşulda sahip çıkacağımızı öncelikle ve önemle duyuruyoruz. Yüzme antrenörleri, bölge ve Gençlik Spor bünyesinde belirlenen yaz kursu katılımcı sayısının fazlalığından kaynaklanan nedenlerle, çalışmaların yürütülmesi imkansız hale gelince, haklı bir tepkiyle fiilen yürütemeyecekleri bu sorumluluklarından istifa etmişlerdir.

Tamamen kendi tasarruflarında olan bu karar sonrası Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü inanılmaz karara imza atarak tüm kulüplere yetkisi olmadan emir vermiştir. Volkan Okan, Aybars Sawis, Yeşim Varna ve Canpolat Bölük üstün gayretleriyle çocuklarımızı rekorlara taşımaktayken hiçbir güç, bizi seçtiğimiz hocalarımızdan ayıramaz. Bu yazıyı yayınlayan mercii hukuğun tüm ilkelerinden bihaber, yetkisiz ve yetersizdir."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile