BBP'den Filistin Destek Çadirina Ziyaret

BBP'den Filistin Destek Çadirina Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Alfatli, Büyük Birlik Partisi Bursa Il yönetimi ve Alperen Ocaklari üyeleri ile birlikte Bursa Uludag Üniversitesi ögrencilerinin Israil zulmüne karsi kurduklari Filistin destek çadirlarini ziyaret etti.

Amerika Birlesik Devletleri’ndeki üniversitelerde Filistin için yapilan eylemlere destek için çadir kuran Bursa Uludag Üniversitesi ögrencilerini ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Alfaltli, "Siyonist Isgalci Israil bir devlet degildir. Devlet olma vasfini yitirmistir. Filistin‘in gerçek sahiplerini, kadin, erkek, yasli, genç ve çocuk demeden masumlari katleden bir cinayet sebekesidir. Yillarca katliamlar yapan, kalles, zalim bir terör örgütüdür. Bu katil örgüte arka çikanlar da bu katliamlarin sorumlularidir. Bir gün mutlaka yaptiklari katliamlarin hesabini vereceklerdir. Gazze’de, hiç kimsenin, hiçbir sekilde kabul edemeyecegi bir insanlik drami yasaniyor. Tüm dünyanin gözü önünde, canli yayinlar ile sivilleri hedef alan bir katliam, soykirim, etnik temizlik gerçeklestiriliyor. Bugün dünyanin gözü önünde gerçeklestirilen cinayetlerin, ’insanlik suçu’ disinda herhangi bir kaliba sigdirilmasi mümkün degildir. Filistinli kardeslerimizin yanindayiz. Uluslararasi güvenlik örgütlerinin duyarsizligini, açikça telaffuz etmeseler de Gazze’de Müslümanlarin yok edilmesini bir çözüm olarak gören ve gelismeleri bu istikamete sürüklemeye çalisan Israil yanlisi ülkeleri, alacaklari tüm kararlari ABD’ye teyit ettirme mecburiyeti duyan Arap ülkelerini, siddetle ve nefretle kiniyorum" dedi.

Bu tepkiyi gösteren gençlere tesekkür eden Alfati, "Zalimin karsisinda, mazlumun yaninda duran tüm iyi ve güzel insanlara sahsim ve camiam adina sükranlarimi sunuyorum" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile