Bbp’Den “İdam İçin De Bir İmza Sen At” Kampanyası

Büyük Birlik Partisi (BBP) “İdam İçin de Bir İmza Sen At” kampanyası başlattı.

Zonguldak Vergi Dairesi önünde BBP tarafından “İdam İçin de Bir İmza Sen At” kampanyası yapıldı. Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz ve beraberindekiler bu kampanyaya destek verdiklerini söyledi.

İmza kampanyasında açıklama yapan BBP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, Ahlaki terör ve bölücü terör suçları için idam cezası istediklerini ve bunun için de imza kampanyası düzenlediklerini söyledi. Demirköse, “Bir günlük huzurumuzu ve tek bir vatandaşımızın güvenliğini dahi Avrupa Birliği Uyum Yasalarına feda edemeyiz. Ceza kanunlarının mevcudiyeti kamu vicdanını rahatlatmaktadır. Sosyal infial yapan suçlara karşı emniyet duygusunun temini adına, caydırıcılığı arttırmak için idam cezası geri gelmeli ve tavizsiz uygulanmalıdır. İdam cezası verilen en ağır cezadır. Belirli ağır suçlara verilir ve özel bir cezadır. Sadece sosyal hayatta ve vicdanlarda infial yapan suçları işlemeye niyetleri olanları en etkili şekilde caydırmak için değil, insanların vicdanındaki adaleti ve adalete olan güveni sağlamak amacıyla idam geri gelmelidir. Her yıl binlerce yavrumuz kayboluyor, tecavüze ve istismara uğruyor, organ mafyalarının ve sapıkların kurbanı olup canlarına kıyılıyor. Binlerce ana baba yüreğine evlat acısı çöküyor, binlerce ocağa ateş düşüyor. Ahlaki terör zirve yapıyor. Sokak ortasında aleni cinayetler işleniyor. Suç oranları hızla artıyor ve cezaevleri doluluk rekorları kırıyor. Her türlü dış müdahaleye açık olan ve bu ülkenin birliğine, huzuruna, emniyetine ve emniyet güçlerine savaş açan bölücü terör suçluları ciddi tehdit oluşturmaya devam ediyor. Herkesin yararlanma hakkı olan kamu malları ve hizmetlerini manipüle edip yetim hakkı yiyen, yediren yer altı ve yer üstü kaynaklarımızı peşkeş çeken ve ülke ekonomimizi zarara uğratan ekonomik terör suçluları ellerini kollarını sallayarak dolaşıyor, yaptıkları yanlarına kar kalıyor. 12 Haziran 2011 genel seçimi ile birlikte idam cezasının geri getirilmesi ile alakalı talebimizin halkoyuna sunulmasını ivedilikle teklif ediyoruz. Büyük Pirlik Partisi olarak, referandum yoluyla gerekli hukuki düzenlemelerin yapılıp Türk Ceza sisteminde idamın geri getirilmesi için imza kampanyası başlatmış bulunmaktayız” dedi.

BBP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, Türkiye genelinde 400 bin imza topladıklarını ve bunun da çok büyük bir rakam olduğunu söyledi. Demirköse, imza kampanyasının Salı gününe kadar devam edeceğini belirtti.

BBP’ye imza kampanyasında destek verdiklerini söyleyen Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz ise “Alperen Ocakları olarak BBP’nin ülke genelinde yapmış olduğu imza kampanyasına destek vermekteyiz. 3 yaşındaki çocukların hunlarca katledildiği bu ülkede idamın geri gelmesini istiyoruz. İdamın caydırıcı bir özelliği vardır. Çocuk tecavüzleri, asker ve polis katilleri, bebek katili Apo’nun idam edilmesini istiyoruz. Alperen ocakları olarak bu konuda BBP’ni destekliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, idamın geri gelmesi için de imzalar atıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile