BBP'den Istifa Eden Tahir Sahin, DEVA'dan Da Istifa Etti

BBP'den Istifa Eden Tahir Sahin, DEVA'dan Da Istifa Etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Teskilat Baskan Yardimcisi iken görevinden istifa eden Sinoplu Tahir Sahin, Demokrasi ve Atilim (DEVA) Partisi’nden de istifa ettigini duyurdu.

BBP Genel Merkez Teskilat Baskan Yardimciligi görevini yürüten MKYK üyesi Tahir Sahin, Ekim 2022’de ‘gördügüm lüzum üzerine’ diyerek partisinden istifa etmis ve birkaç gün sonra da Ali Babacan tarafindan rozeti takilarak DEVA Partisi’ne katilmis. Partide Sivil Toplumla Iliskilerden Sorumlu Baskan Yardimciligi görevini yürüten Sahin, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimla ‘DEVA Partisinin CHP Listelerinden girmesini reddediyorum’ diyerek istifa ettigini duyurdu.

“CHP listelerinden girmesini kabul etmiyorum”

Yaptigi paylasimda Tahir Sahin, “Dün ne dediysem bugün de aynisini ifade ediyorum. Söyle ki; BBP’den istifa ettigim süreçte AKP listesinden girmeyi reddederken, bugün de DEVA Partisinin CHP listelerinden girmesini reddediyorum. Tahir Sahin siyaset yapmak zorunda degil lakin omurgali durmak zorunda. Eylemleri ve söylemleri bir olan Tahir Sahin siyasi hayati boyunca hakkin ve halkin rizasini kazanmak için siyaset yapti. Bugüne kadar DEVA Partisi kendi ad ve amblemi ile seçimlere girecek deyip, son dakika CHP listelerinden girmesini kabul etmiyorum. Ülkemizde 2 adet siyasi parti yok. Dolayisiyla seçmeni ve yüce Türk milletini bu iki partiye mecbur etmek dogru degildir. Iste bu ve daha sayamadigim birçok nedenlerden dolayi DEVA Partisi’ndeki görevimden ve üyeligimden istifa ediyorum. Bana inanan ve benimle yol yürüyen tüm Sinoplu hemserilerime sükranlarimi sunuyorum. Hakkinizi helal ediniz” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile