BBP Foça İlçe Binası Hizmete Açıldı

BBP Foça İlçe Binası Hizmete Açıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Foça İlçe Başkanlığı binası törenle hizmete girdi.

Açılışta, helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için lokma döktürüldü. Reha Midilli Caddesi Sevgi Yolu'nun bayraklarla süslendiği açılışa, BBP İzmir İl başkanı Ahmet Bereket, yönetim kurulu üyeleri, partililer, AK Parti Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin, Foça’da teşkilatı bulunan siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BBP Foça İlçe Başkanı Fahrettin Saç'ın ev sahipliğinde, dualarla kesilen kurdelenin ardından açılış yapılırken, merhum genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitler için saygı duruşunda bulunuldu, lokma hayrı yapıldı.

Törende yaptığı konuşmada, 2014 yerel seçimlerinin çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini, Foça İlçesi'ne ayrı bir önem verdiklerini belirten BBP İzmir İl Başkanı Bereket, şunları söyledi: “Hayattayken yanında olan dava arkadaşları olarak ölümünden sonrada aynı onun söylediği gibi düz durarak, dik durarak, doğru yürüyerek, doğru konuşarak, bıraktığı mirası iktidara taşımak için bugün Foça’dan herkese bir mesaj veriyoruz. Ebedi liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, bugün sadece Türkiye’de değil, tüm Türk dünyasında çeşitli etkinliklerle anılıyor. 'O vatan için canını verdi, biz de kanımızı veriyoruz' sloganıyla Kızılay için 4. kez kan verme kampanyası başlattık. 100 üniteden fazla kan bağışlandı." Bereket, "İzmir’de iktidarın yolu sahillerden geçiyor. Vatandaşlarımız buralarda bizleri gördükçe, tanıdıkça destek verecektir. Bu nedenle Foça’da BBP teşkilatının olması bizim için çok önemli” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile