BBP Genel Baskani Destici'den Bazi Büyükelçilere Tepki Açiklamasi

'Basta ABD olmak üzere 10 ülke büyükelçisinin, sözde hukukun üstünlügü ve demokrasi vurgusu yaparak Osman Kavala'nin derhal serbest birakilmasi yönünde yaptigi çagri nitelikli pervasiz açiklama, Türk milletine edepsizlik, devletimize ve yargimiza yönelik asagilik bir hadsizliktir'.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Mustafa Destici, 10 ülke büyükelçisinin, Osman Kavala'nin serbest birakilmasi yönünde yaptigi "pervasiz" açiklamalarin, Türk milletine, devletine ve yargisina karsi edepsizlik ve asagilik bir hadsizlik oldugunu belirtti.

Destici, bazi büyükelçiliklerin, Osman Kavala'nin yargilandigi davayla ilgili açiklamasina iliskin yazili açiklama yapti.

Söz konusu açiklamalara tepki gösteren Destici, su ifadeleri kullandi:

"Basta ABD olmak üzere 10 ülke büyükelçisinin, sözde hukukun üstünlügü ve demokrasi vurgusu yaparak Osman Kavala'nin derhal serbest birakilmasi yönünde yaptigi çagri nitelikli pervasiz açiklama, Türk milletine edepsizlik, devletimize ve yargimiza yönelik asagilik bir hadsizliktir. Hukukun üstünlügü, yargi kararlarinin uygulanmasi, adaletin tecellisi ve demokrasimizin gelismesi için mücadele eden Büyük Birlik Partisi olarak her seyden önce bu ukalalara Türk yargisinin bagimsizligina halel getirecek çirkin tavirlarindan vazgeçmelerini tavsiye ediyoruz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile