BBP Genel Baskani Destici, Partisinin Ordu Kadin Kollari Baskani Yümlü'yü Kabul Etti

BBP Genel Baskani Mustafa Destici tarafindan parti genel merkezinde kabul edilen Ordu Kadin Kollari Baskani Fatma Yümlü'nün, polisle yasadigi gerilimin, herhangi bir politik yönünün olmadigini söyledigi bildirildi.

BBP'den yapilan açiklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) temaslisi oldugu gerekçesiyle is yerine gelen polis ekipleriyle arasinda gerilim yasanan BBP Ordu Kadin Kollari Baskani Yümlü'nün, Destici'yi makaminda ziyaret ettigi aktarildi.

Hem kendisi hem de partisi açisindan gündeme bu sekilde gelmekten dolayi üzüntülerini ilettigi belirtilen Yümlü'nün, olayi duydugu andan itibaren bu sürecin her noktasinda kendisine sahip çikarak yardimci olan, üzüntüsünü paylasan Destici'ye ve bir üyesi olmaktan seref duydugu Büyük Birlik camiasina tesekkür ettigi kaydedildi.

Yümlü'nün, yasananlarin herhangi bir politik yönünün olmadigini dile getirdigi ifade edildi.

BBP Genel Baskani Destici'nin ise "Hiç kimse toplum sagligiyla ilgili kurallardan muaf degildir. Her açiklamamizda pandemiyle ilgili kurallara riayet edilmesini ve kamu görevlilerine yardimci olunmasini tavsiye ediyoruz. Herhangi bir arkadasimizin pandemiyle ilgili tedbirlere riayet etmemesini elbette hos görmeyiz. Ancak bu, özellikle bir kadina yöneltilen fiziki ve psikolojik siddetin gerekçesi olamaz." degerlendirmesinde bulundugu belirtildi.

- Ordu Valiligi olayla ilgili sorusturma baslatti

Ordu Valiligi, konuyla ilgili "2 Temmuz'da filyasyon ekipleri, emniyetimizi arayarak, Fatma Yümlü adli esnafimizin Kovid-19 temaslisi oldugu ihbarinda bulunmustur. Kovid-19 temaslisi oldugu için belirtilen adrese polis ekipleri intikal etmis, ancak o esnada adi geçen vatandasimiz ile ekiplerimiz arasinda istenmeyen bir gerilim yasanmistir. Bunun üzerine konuyla ilgili Valiligimizce sorusturma baslatilmistir." açiklamasinda bulunmustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile